Campionate

Sandro Tonali a vorbit înainte de revenirea pe teren: „Mă simt ca un transfer nou” + Ce l-a ajutat să scape de dependența de pariuri sportive

Sandro Tonali // FOTO: Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  marți, 27 august 2024

Sandro Tonali (24 de ani) revine după o suspendare de 10 luni după ce a fost prins că paria ilegal pe meciuri de fotbal.

Sandro Tonali a vorbit despre adicția sa, dar și despre suportul acordat de cei de la Newcastle. Italianul a dezvăluit că faptul că a vorbit despre dependența sa l-a ajutat să scape de obicei.

Sandro Tonali: „Să vorbești te ajută mult”

Sandro Tonali a intrat în Premier League pe la ieșirea de urgență / Foto: Guliver/GettyImages

„Să vorbești te ajută mult. În primele trei luni, am cunoscut o mulțime de oameni cu job-uri normale, în special la Newcastle, care aveau aceeași problemă și nu vorbiseră despre asta. Au făcut-o când problema mea a fost făcută public. După asta au decis să caute ajutor și să se oprească. Asta m-a făcut foarte fericit.

Primul pas este să poți vorbi despre chestia asta pe care o porți în tine, despre care nu ai avut curaj să vorbești anterior. Să vorbești este cel mai mare pas pentru a rezolva problema”, a declarat Sandro Tonali, conform Daily Mail.

Sandro Tonali: „Mă simt ca un transfer nou”

Sandro Tonali a vorbit despre revenirea sa pe teren și despre ajutorul pe care l-au oferit jucătorii, staff-ul și fanii lui Newcastle. Sandro Tonali s-ar putea întoarce pe teren la meciul de Carabao Cup împotriva lui Nottingham Forest.

„Sunt nerăbdător pentru că mă simt ca un transfer nou. Am jucat doar 8 meciuri de Premier League sezonul trecut, a fost dificil pentru mine. Sunt bucuros că sunt la Newcastle și nu în altă parte pentru că am o echipă de top, fani și abia aștept să mă întorc pe teren.

Zece luni a fost o perioadă lungă pentru că un fotbalist trăiește pentru weekend. Toți oamenii care lucrează la Newcastle au fost alături de mine. Este important. A fost foarte dificil pentru mine în octombrie, noiembrie, decembrie. Acum este un alt moment, un alt punct în viața mea.

Eddie Howe a fost primul meu prieten la Newcastle. Am vorbit cu el în fiecare zi timp de 10 luni. Primul meci pe care nu am putut să îl joc a fost cu Wolves și am fost acolo cu echipa. Bruno Guimaraes și Joelinton m-au ajutat, au stat cu mine noaptea înainte de meci. Sunt oameni de top. Vreau să mulțumesc antrenorului, echipei și fanilor!, a declarat Sandro Tonali.

Sandro Tonali a fost suspendat în toamna anului trecut, imediat după ce a fost transferat la Newcastle. Fotbalistul a fost suspendat 10 luni deoarece a fost prins că a pariat ilegal pe mai multe meciuri de fotbal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.