Liga Campionilor

Rrahmani = Champions League! Fostul atacant de la Rapid a debutat cu gol pentru Sparta Praga

+8 Foto
Albion Rrahmani, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 28 august 2024

Albion Rrahmani (23 de ani), fostul atacant de la Rapid, a marcat un gol extrem de important pentru Sparta Praga, chiar la debutul pentru campioana Cehiei, în returul din play-off-ul Champions League. Cehii au învins-o pe Malmo, scor 2-0, și vor evolua în grupele Ligii.

Kosovarul, transferat de la Rapid pentru 5 milioane de euro, a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului dintre Sparta Praga și Malmo, din returul play-off-ului Champions League. În tur, formația din Cehia se impusese în Suedia, scor 2-0.

Albion Rrahmani va juca în grupele Champions League

+8 Foto
Albion Rrahmani, foto: Imago Images

Dacă Rrahmani nu a fost în lotul echipei sale pentru duelul din tur cu Malmo, acesta a debutat cu stil pentru cehi. Trimis pe teren de antrenorul Lars Friis (48 de ani), atacantul i-a răsplătit încrederea și a înscris chiar la debut.

El l-a înlocuit în minutul 70 pe Victor Olatunji (24 de ani), cel care a marcat în turul cu FCSB, din turul III preliminar al UEFA Champions League. Fostul golgheter din Giulești a avut nevoie de doar 13 minute pentru a-și arăta calitatea. Rrahmani și-a dat jos tricoul și a primit cartonaș galben.

A îndeplinit o simplă formalitate în minutul 83, după o pasă primită în fața porții din partea lui Lukas Haraslin (28 de ani). Kosovarul a stabilit scorul final, 2-0 pentru Sparta Praga, fosta adversară a FCSB-ului, care va evolua în grupele Champions League.

De cealaltă parte, Malmo va merge în grupele Europa League. Pe final a intrat și Ermal Krasniqi (25 de ani), fostul coleg al lui Rrahmani de la Rapid.

Voi fi mereu fan de acum încolo și Rapid va fi casa mea și familia mea. Voi fi mereu recunoscător că am fost parte din aces club. Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club care au avut încredere în mine și au fost alături de mine în cele mai grele momente, aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidiști, până când ne vom întâlni din nou, vă urez mult succes! Al vostru, Albion. Hai Rapid!

- mesajul lui Rrahmani, la despărțirea de Rapid

3,5 milioane de euroe cota lui Albion Rrahmani, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.