Conference League

Cine transmite la TV Pafos - CFR Cluj, în play-off-ul Conference League

Daniel Bîrligea, în timpul meciului CFR Cluj - Pafos 1-0/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 29 august 2024

Pafos - CFR Cluj, returul din play-off-ul Conference League, are loc joi, de la ora 20:00. După 1-0 pentru ardeleni în tur, soarta calificării se va decide în Cipru.

Pafos - CFR Cluj va fi liveTEXT pe GSP.ro, iar la televizor va putea fi urmărit pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Cine transmite la TV Pafos - CFR Cluj

La fel ca meciul din Gruia, returul dintre Pafos și CFR Cluj va putea fi urmărită pe Prima Sport și Digi Sport, cele două televiziuni care vor transmite fazele principale din Champions League, Europa League și Conference League.

CFR Cluj pleacă de la 1-0 cu Pafos, după ce Korenica a marcat singurul gol al partidei din Gruia. Iar în Cipru, vicecampioana României nu va avea un om important, pe Ciprian Deac, eliminat în tur.

În cazul unei calificări, ardelenii vor ajunge în faza principală din Conference League, cea care a înlocuit grupele clasice. CFR Cluj nu a mai jucat în Conference de doi ani, când s-a și calificat în primăvară. În sezonul trecut România nu a avut reprezentantă în grupele cupelor europene.

În aceste preliminarii din Conference, CFR Cluj a disputat până la returul cu Pafos alte 5 meciuri. Ardelenii au 4 victorii și o singură remiză, chiar în primul meci jucat. În turul 2 a fost 0-0 cu Neman Grodno în prima manșă. Echipa lui Dan Petrescu nu a primit gol până acum în cupele europene, în această stagiune.

Rezultatele celor de la CFR Cluj în preliminariile Conference League:

  • CFR Cluj - Neman Grodno 0-0 (turul 2 preliminar Conference League)
  • Neman Grodno - CFR Cluj 0-5
  • Maccabi Petach Tikva - CFR Cluj 0-1 (turul 3 preliminar Conference League)
  • CFR Cluj - Maccabi Petach Tikva 1-0
  • CFR Cluj - Pafos 1-0 (play-off Conference League)

CFR Cluj, echipa probabilă cu Pafos: CFR Cluj: Popa – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Artean, Keita, Tachtsidis – Nkololo, Bîrligea, Korenica.

Dan Petrescu va reveni pe bancă. În Superliga, el e suspendat, astfel că a văzut de acasă meciul cu Botoșani, scor 3-0. Suspendarea nu se aplică în Conference League.

Meriton Korenica, marcatorul golului decis din meciul tur dintre CFR Cluj și Pafos/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.