Liga 1

Gigi Becali a distrus din nou un jucător: „Eram calificați în Liga Campionilor fără el”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 28 august 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, continuă atacurile la adresa lui Marius Ștefănescu, jucătorul transferat de la Sepsi în această vară.

Extrema dreapta de 26 de ani a început tare la FCSB, cu gol în Supercupa României, 3-0 cu Corvinul. Apoi, el nu a mai avut reușite pe tabelă și a început să fie luat la țintă de Gigi Becali.

Patronul echipei a lansat acum un nou atac la adresa lui Ștefănescu, chiar înainte de returul cu LASK din play-off-ul Europa League (joi, ora 21:30).

Gigi Becali: „Fără Ștefănescu, eram în Liga Campionilor”

„Dacă nu îl luam pe Ștefănescu, poate mă calificam în Champions League. Dacă nu îl luam pe el eram calificați, am jucat în minus cu el”, a declarat Gigi Becali Becali, potrivit digisport.ro.

FCSB a fost eliminată în turul 3 din Liga Campionilor de Sparta Praga, scor 3-4 la general. După 1-1 la Praga, cehii au câștigat în Ghencea cu 3-2, după ce au avut 3-0 la pauză. Ștefănescu, titular la retur, a fost scos din teren după o repriză de Gigi Becali.

Între timp, Sparta Praga s-a calificat în faza principală din Liga Campionilor, după 4-0 la general în play-off cu Malmo.

Marius Ștefănescu, în FCSB - Maccabi Tel Aviv/ foto Cristi Preda (GSP)

Gigi Becali a început să trimită banii pe Ștefănescu

Recent, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a declarat că nu primise niciun ban de la Gigi Becali pentru Marius Ștefănescu, însă patronul de la FCSB a declarat că a început să livreze din cei 1,3 milioane de euro pentru jucător.

„Păi i-am dat 300.000, apoi 200.000, în total 500.000, săptămâna viitoare îi mai dau încă 400.000 (n.r. - lui Dioszegi), pe urmă încă 300.000 și am terminat, închis! Așa ne-am înteles, ce să facem?

Toată lumea plăteste într-un an, în 3 ani, toată lumea dă eșalonat. Numai eu dau toți banii odată. Au trecut 6 luni și nu a luat banii?”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.