Liga 1

MM Stoica, mesaj clar despre jucătorul de la FCSB: „Am curaj să bag mâna în foc”

MM Stoica

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 28 august 2024

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a manifestat încrederea pe care o are în Octavian Popescu (21 de ani), care tocmai s-a recuperat după o problemă medicală la gleznă.

Popescu, extremă stânga, a jucat câte o repriză în ultimele 3 meciuri ale campioanei României, cu Iași, scor 0-1, cu LASK, 1-1, și cu Hermannstadt, 0-2.

Încă nu a dat vreun gol sau assist, dar Mihai Stoica și-a arătat încrederea în el și crede că poate repeta sezonul 2021-2022, când Tavi a marcat 10 goluri în Liga 1.

MM Stoica: „Bag mâna în foc pentru Octavian Popescu”

Mihai Stoica a scos în evidență nevoia celor de la FCSB de a avea un jucător eficient, moment în care a ținut să-i menționeze pe Tavi Popescu și Marius Ștefănescu.

„E o mare problemă dacă nu ai un jucător care să marcheze. Singurul la care te-ai aștepta să aibă cifre ca anul trecut e Coman (n.r. - vândut de FCSB la Al Gharafa, în Qatar).

După ce Octavian Popescu își va recăpăta forma sportivă, am curaj să bag mâna în foc pentru eu că va repeta primul lui sezon, cu 10 goluri. E un jucător deosebit.

Ștefănescu, dacă trece de perioada asta, ne va ajuta foarte mult. Avem nevoie de jucători cu cifre, care să marcheze. Degeaba o aduci în fața porții dacă nu marchezi”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

MM Stoica: „Cred că vom ajunge în Europa League”

FCSB va juca joi cu LASK, în returul play-off-ului Europa League, după ce în tur scorul a fost 1-1. Roș-albaștrii vin după eșecul cu Hermannstadt din campionat, scor 0-2, în care pe teren au fost jucătorii din linia a doua. MM Stoica e de părere că FCSB va merge mai departe și va ajunge în grupele Europa League, odată cu revenirea pe teren a titularilor.

Jucătorii care au evoluat 90 de minute la Sibiu nu s-au antrenat, au făcut parte din antrenament. I-am văzut bine. Joacă iar cu stadion plin, motivați sunt, LASK a folosit aproape toată garnitura de bază în campionat, avem motive să fi încrezători. Chiar cred că vom merge în Europa League.

- Mihai Stoica, la Prima Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.