Campionate

Harry Kane a numit cea mai importantă decizie din carieră: „Mă bucur de fiecare moment”

Harry Kane, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 28 august 2024

Harry Kane (31 de ani), atacantul lui Bayern Munchen, a devenit Gheata de Aur a Europei, după ce sezonul trecut a marcat 36 de goluri, în primul an în care a evoluat pentru Bayern Munchen. Vârful a oferit prima reacție după acest eveniment și a numit cea mai importantă decizie din cariera de jucător.

Kane a devenit primul fotbalist englez care obține această distincție. El a ajuns în Germania în sezonul trecut, după ce a părăsit-o pe Tottenham după 10 ani. Chiar și în acest context, Bayern a avut un sezon dezamăgitor și nu a reușit să câștige niciun trofeu.

Harry Kane, prima reacție după ce a fost premiat cu Gheata de Aur: „Cea mai bună decizie”

UEFA a organizat o ceremonie specială în care i-a acordat acest trofeu lui Kane. Atacantul englez a reacționat imediat după ce a fost premiat.

„Să merg la Bayern Munchen a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în viața mea. Mă bucur de fiecare moment. Vreau să continui drumul pe care l-am început în sezonul trecut, dar important este să câștigăm trofee. Sper să o ținem tot așa și să facem performanță.”, a declarat Kane, citat de goal.com.

„Era” Kompany la Bayern Munchen a început cu două victorii. Bavarezii le-au învins pe Ulm (Cupa Germaniei) și Wolfsburg (campionat). Kane nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. El a oferit un assist la golul 3 pe care l-a marcat Gnabry în meciul din Bundesliga.

Harry Kane are șansa de a înscrie primul meci din acest sezon duminică, 1 septembrie. Bayern Munchen primește vizita celor de la Freiburg, de la ora 18:30. Bavarezii speră să facă un sezon mult mai bun decât precedentul, atunci când au terminat în genunchi, pe locul 3, fără să câștige vreun trofeu.

Bayern Munchen a fost eliminată anul trecut în semifinalele Ligii Campionilor de Real Madrid, cea care ulterior a câștigat competiția.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.