Stranieri

La nici două luni de la transfer, soția lui Florinel Coman a dezvăluit totul » Ce probleme întâmpină în Qatar

+49 Foto
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 28 august 2024

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, a dezvăluit ce probleme au întâmpinat cei doi în Qatar, după transferul fotbalistului la Al Gharafa.

Coman a fost cumpărat de Al Gharafa de la FCSB în acest mercato, fiind prezentat oficial pe 8 iulie. Dacă pe teren totul merge strună pentru Coman, care a reușit o „dublă” în weekend, în afara lui întâmpină probleme. Concret, fiica lui, Kasia, nu s-a adaptat încă în Qatar, după cum a dezvăluit Ioana Timofeciuc.

La nici două luni de la transfer, soția lui Florinel Coman a dezvăluit totul despre problemele din Qatar

„Deşi este obosit (n.r. Florinel Coman), când o aude pe Kasia că plânge, se trezește și o ia în brațe, încearcă să o liniștească. Deşi nu îi place neapărat să picteze, a venit cu noi doar pentru că ştia câtă bucurie îmi aduce mie asta.

Deşi uneori ar vrea să stea să se odihnească, vine cu noi la locul de joacă, ştiind că îi aduc enormă bucurie Kasiei momentele în care suntem împreună. Deşi uneori ajunge acasă foarte obosit, nu încetează să fie prezent şi implicat în activitățile/jocurile Kasiei.

Știe câtă bucurie îi aduce. În final poate că asta înseamna iubirea de părinte. Deși nu ești 100% în zona de confort, faptul că cel de lângă tine este bine, îți aduce împlinire. M-ați întrebat cum ne-am adaptat…

Nu tocmai wow, cel puțin Kasia respinge ideea că nu mai este cu prietenele ei din România, deși i-am explicat cu ceva vreme înainte să venim aici cum o să fie și ce o să se întample.

A început să aibă tantrumuri, plânge isteric, se supără din orice, respinge orice copil, se trezește noaptea țipând, iar somnul este îngrozitor…. Știu că are nevoie de timp pentru acomodare și că totul o să fie din ce în ce mai bine, dar, pentru moment, este dificil”, a scris Ioana Timofeciuc pe Instagram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.