Campionate

Al Hilal nu se mai oprește » Transferă și un star de la Bayen, după ce l-a prezentat pe Cancelo

Al Hilal tocmai l-a prezentat pe Joao Cancelo și e aproape de un nou transfer de răsunet. Saudiții au ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul Kingsley Coman/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 28 august 2024

Al Hilal tocmai l-a prezentat pe Joao Cancelo și e aproape de un nou transfer de răsunet. Saudiții au ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul Kingsley Coman.

Campioana din Arabia Saudită e de neoprit pe piața transferurilor. Al Hilal a transferat masiv în vara trecută, a luat titlul la pas, fiind neînvinsă, dar nu pare să dea semne că s-ar opri.

Al Hilal a plătit 25 de milioane de euro pentru Joao Cancelo, fundașul dreapta transferat de la Manchester City. Iar acum ar fi ajuns la un acord cu Bayen pentru Coman, de care nemții au tot încercat să scape în acest mercato.

Al Hilal, aproape de transferul lui Kingsley Coman

Kingsley Coman a fost pus pe lista de transferuri în această vară, din cauza salariului mare pe care îl are la Bayern. Barcelona a fost interesată de el, după ce au căzut negocierile cu Nico Williams.

Însă catalanii au în continuare probleme financiare și ar fi căzut transferul. Și unele echipe din Premier League s-ar fi interesat de el, dar nu s-a discutat nimic concret. Iar pe listă ar fi intrat Al Hilal, care s-ar fi mișcat mai repede și ar fi bătut palma cu Bayern, potrivit Mundo Deportivo.

El s-ar alătura unei trupe de vis la Al Hilal, care îi mare are în componență pe: Bono, Koulibaly, Renan Lodi, Cancelo, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Neymar, Malcolm și Aleksandar Mitrovic.

Kingsley Coman/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.