Campionate

Accidentare groaznică pentru puștiul-minune al Barcelonei » Primul verdict, crunt: „Nu arată bine”

Marc Bernal s-a accidentat în Vallecano - Barcelona, foto: Getty Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 28 august 2024

Barcelona a învins-o în deplasare pe Rayo Vallecano, scor 2-1, în etapa 3 din La Liga. Succesul catalanilor a fost umbrit de accidentarea teribilă pe care a suferit-o mijlocașul defensiv Marc Bernal (17 ani).

Bernal și-a câștigat locul de titular în echipa Barcelonei, însă un moment trist s-a petrecut la finalul partidei cu Rayo. Fotbalistul a fost implicat într-o coliziune cu Isi Palazon (29 de ani) chiar în minutul 90+9.

Imediat după acest contact, tânărul mijlocaș s-a prăbușit pe teren și nu s-a mai putut ridica din cauza durerii. Barcelona a terminat partida în 10 oameni, iar primul verdict este crunt: Bernal este suspect de ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul stâng, potrivit ESPN.

Hansi Flick, prima reacție după accidentarea lui Bernal: „O victorie tristă”

Fotbalistul a părăsit terenul cu ajutorul colegilor și al staff-ului medical, iar imediat după meci, Flick, tehnicianul catalanilor, nu s-a putut bucura de acest succes.

Marc Bernal s-a accidentat în Vallecano - Barcelona, foto: Imago Images

În ciuda faptului că Barcelona este lider în La Liga, cu 3 victorii din 3, Flick a fost profund dezamăgit de accidentarea pe care a suferit-o Bernal.

„Este o victorie tristă din cauza acestui eveniment, din păcate lucrurile nu arată bine deloc pentru Bernal. Trebuie să așteptăm câteva zile pentru a vedea cum au ieșit analizele medicale. Cu toții am fost triști în vestiar din cauza acestei accidentări.”, a declarat Flick, citat de Mundo Deportivo.

Ulterior, Flick a vorbit despre jocul echipei sale și a ținut să-l evidențieze pe Dani Olmo (26 de ani), fotbalistul transferat de la Leipzig care a debutat cu gol.

„Primele minute nu au arătat deloc bine pentru noi. Nu am făcut pressing, nu ne-au ieșit combinațiile, dar în repriza secundă Dani (n.r. - Olmo) a făcut un joc grozav. De aceea face parte din echipa noastră. Singurul lucru care ne întristează este accidentarea lui Bernal.”, a subliniat Flick.

1 milion de euroe cota lui Marc Bernal, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.