Stiri extrasport

Marius Constantin s-a căsătorit cu o cântăreață » Primele imagini de la cununie: cine este Miruna, artista mai tânără cu 15 ani

+54 Foto
Marius Constantin și Miruna Lazea s-au căsătorit civil. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 29 august 2024

Marius Constantin (39 de a ani) și Miruna Lazea (24 de ani) s-au căsătorit civil marți într-un cadru intim! Soția fostului fotbalist e cântăreață și chiar a scos o piesă cu Jean de la Craiova.

Fostul fotbalistul a făcut cererea în căsătorie într-un moment neașteptat, surprinzând-o pe Miruna cu gestul său.

GALERIE FOTO. Marius Constantin și Miruna Lazea s-au căsătorit civil

Artista a ales să îmbrace o rochie albă, scurtă, la care a asortat un buchet de mireasă din iriși și trandafiri albi, iar Marius a purtat un costum alb, însoțit de o cămașă albă. Ea a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale. Deasupra pozei, superba brunetă a scris: „Ce zi importantă!”.

Miruna Lazea a dezvăluit că această cerere a fost exact așa cum și-a dorit - una simplă și naturală. Deși în vara anului trecut, Miruna Lazea mărturisea că nu se grăbeşte să se mărite, pare să se fi răzgândit. „Momentan nu mă gândesc la măritiș, că am alte planuri”, spunea artista la vremea respectivă, conform Wowbiz.

Marius Constantin se iubește cu o artistă mai tânără cu 15 ani

Deși între ei este o diferență de vârstă de 15 de ani, acest lucru nu a fost niciodată o problemă. Întrebată despre acest lucru, Miruna le-a spus internauților: „15 ani ca cifră, dar niciun an ca principii”, a scris Miruna Lazea, pe Instagram.

Cei doi formează un cuplu din prima parte a anului trecut. La vremea respectivă, Miruna a publicat pe Instagram o serie de fotografii alături de Marius și a scris: „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.