Liga 1

Gigi Becali are „magnet” la accidente » Încă un eveniment rutier în care a fost implicat patronul de la FCSB

+6 Foto
Gigi Becali

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 28 august 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a fost implicat în această dimineață într-un nou accident rutier, în zona Pipera. Este al patrulea eveniment de acest gen în care este implicat finanțatorul campioanei României din ultimul an și al doilea în decurs de o lună.

Din imaginile de la fața locului se poate observa faptul că bolidul patronului de la FCSB se află în mijlocul străzii, alături de o ambulanță. Momentan nu se cunosc detalii despre gravitatea accidentului sau despre vinovatul evenimentului rutier.

FOTO. Gigi Becali, implicat într-un nou accident

+6 Foto
Gigi Becali, implicat într-un nou accident rutier, foto: Facebook Adi Sirbu

Poliția nu a fost chemată în urma accidentului, întrucât șoferii autoturismelor implicate au apelat la amiabilă, potrivit evz.ro. Nu se știe momentan dacă Gigi Becali se afla la volanul mașinii în momentul incidentului sau bolidul era condus de un șofer de-ai săi.

Patronul FCSB-ului a rămas câteva zeci de minute la locul accidentului pentru a nu exista niciun fel de probleme. Fotografiile cu accidentul au fost postate inclusiv pe un grup de Facebook.

Nu este primul eveniment rutier de acest gen pentru Becali. Patronul FCSB-ului nu a oferit o reacție oficială până la ora publicării acestui articol.

În septembrie 2023, patronul FCSB-ului a fost lovit ușor în spate în timp ce se afla la volanul bolidului Rolls-Royce Ghost Black Bagde, care costă aproximativ 500.000 de euro. Accidentul s-a petrecut în zona Gorjului din București. Nici atunci nu a intervenit poliția.

Ulterior, în noiembrie 2023, Gigi Becali a fost lovit din nou de ghinion. Acesta se întorcea de la biserica din Pipera, pe centura Capitalei. A evitat coliziunea cu o altă mașină și a intrat cu Rolls-Royce-ul într-un șanț. Și-a fisurat o coastă în urma acestui accident.

În iulie 2024, Gigi Becali a făcut din nou accident. În mașina pe care a lovit-o Becali se aflau două femei, însă nimeni nu a fost rănit.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.