Europa League

Cine transmite FCSB - LASK la TV, meci din play-off-ul Europa League

LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 29 august 2024

FCSB - LASK, returul play-off-ului de Europa League, are loc joi, de la ora 21:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro. în prima manșă, scorul a fost 1-1.

Meciul va fi transmis în direct pe România TV, post de știri care a anunțat oficial că a cumpărat drepturile de televizare.

Cine transmite FCSB - LASK la TV

După negocieri dure cu Pro TV, Gigi Becali a refuzat oferta și s-a înțeles cu România TV pentru drepturile de televizare ale echipei lui. Roș-albaștrii au remizat cu LASK în tur, scor 1-1, iar meciul a fost exclusiv pe Voyo, platforma online a celor de la Pro.

Trustul a vrut să transmită și returul tot pe Voyo, dar Becali a refuzat. Apoi, Pro TV a venit cu o ofertă mai mică pentru a transmite și la TV partida, dar patronul roș-albaștrilor nu a fost mulțumit.

Negocierile au căzut, iar Becali a ajuns la un acord cu România TV. Postul de știri nu a mai transmis un meci de fotbal de 11 ani, de la meciul Grecia - România 3-1, din manșa tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2014.

Dacă trece de LASK, FCSB va juca în grupele Europa League. În caz contrar, va evolua în grupele Conference în această toamnă. În orice caz, meciurile campioanei din grupe vor fi transmite pe Prima Sport și Digi Sport, posturile TV care au cumpărat drepturile pentru cupele europene: Liga Campionilor, Europa League și Conference League.

Dacă va trece de LASK, FCSB va primi 3.630.000 de euro de la UEFA pentru calificarea în Europa League. Fiecare victorie din grupe e premiată cu 800.000 de euro.

FCSB a intrat în turul 1 preliminar din Liga Campionilor, a trecut de Virtus și Mccabi Tel Aviv. Apoi a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 și a căzut în play-off-ul Europa League.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.