Europa League

Mare surpriză! » România TV a ales perechea de comentatori și echipa de analiști pentru FCSB - LASK

Victor Ciutacu (în stânga) și Dumitru Dragomir (dreapta) vor prefața FCSB - LASK

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 28 august 2024

România TV, postul care a achiziționat drepturile de televizare pentru FCSB - LASK, returul din play-off-ul Europa League, a stabilit perechea de comentatori și echipa de analiști care se va afla în studioul de analiză înaintea meciului.

Joi seara, de la ora 21:30, FCSB și LASK se vor înfrunta pe Stadionul Steaua pentru locul în grupele Europa League, după 1-1 în turul din Linz. Câștigătoarea va merge în Europa League, pierzătoarea va coborî în grupele Conference League.

Meciul cu o miză uriașă pentru campioana României va fi transmis la TV de postul România TV, o surpriză totală, având în vedere că respectivul canal nu mai difuzase un eveniment sportiv de 11 ani, de la Grecia - România 3-1, manșa tur a barajului de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din 2014.

Cine comentează și cine analizează FCSB - LASK la România TV

RTV a profitat de impasul din negocierile Pro TV - FCSB, a intrat pe fir și a făcut o ofertă care l-a mulțumit pe Gigi Becali: „Meciul se vede la România TV. Am vorbit acolo cu Ghiță (n.r. fugarul Sebastian Ghiță). Am zis că sunt prietenul lui și am oprit toate negocierile. Am dat la România TV”.

Între timp, postul de știri a stabilit perechea de comentatori, dar și formula de analiști care vor prefața partida.

Din informațiile GSP.ro, comentatori vor fi Marian Olaianos (PrimaSport, ex-TVR) și Robert Șișcă (Radio România Actualități), iar în studioul de analiză, în care va fi prefațată partida, se vor afla jurnalistul Victor Ciutacu, Dumitru Dragomir (fost președinte LPF) și „mondenul” Serghei Mizil, o apariție extravagantă în showbizul românesc.

Meciul dintre FCSB și LASK va fi arbitrat de neamțul Felix Zwayer, care va fi ajutat de la tușe de conaționalii Robert Kempter și Christian Dietz. Nemți vor fi și în camera VAR, Christian Dingert ca arbitru video, Johann Pfeifer ca asistent al acestuia.

Dacă îi va elimina pe austrieci și se va califica astfel în faza principală a Europa League, FCSB își va asigura un cec de 4,31 milioane de euro din partea UEFA. Fiecare succes în grupă i-ar mai aduce campioanei României câte 450.000 de euro în conturi, în vreme ce egalul va fi recompensat cu 150.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.