Europa League

Imagini de la ultimul antrenament al celor de la FCSB înaintea meciului cu LASK » Au revenit 3 absenți

+6 Foto
Cei de la FCSB au susținut în această seară ultimul antrenament înaintea returului cu Lask Linz, care se va juca joi, 29 august, de la 21:30, în play-off-ul Europa League.

Articol de Alexandru Tomuțiu, Carmen Dumitru, Răzvan Petrescu (video)  —  miercuri, 28 august 2024

Cei de la FCSB au susținut în această seară ultimul antrenament înaintea returului cu Lask, care se va juca joi, 29 august, de la 21:30, în play-off-ul Europa League.

FCSB dă mâine marea luptă pentru prezența în Europa League, competiție în care nu a mai participat din sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în șaisprezecimi.

La ultimul antrenament, Luis Phelipe, Alexandru Musi și William Baeten, fotbaliști care au lipsit în ultima perioadă din cauza unor probleme medicale, s-au antrenat normal alături de colegi.

GALERIE FOTO. FCSB a efectuat ultimul antrenament înaintea returului cu Lask Linz

Rămâne de văzut dacă cei 3 vor fi incluși de campioana României în lotul pentru partida cu LASK.

„Musi și Phelipe sunt bine. S-au antrenat. Nu s-au antrenat însă cu echipa, știți bine că noi nu am fost la București o săptămână. I-am văzut doar două antrenamente, azi va mai fi unul. Ultimul! Sper să fie 100%, voi discuta cu ei și vedem dacă ne bazăm”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului.

Cert este că roș-albaștrii nu se vor putea pe stoperul Joyskim Dawa, care este suspendat pentru cumul de cartonașe.

Elias Charalambous, declarații înainte de FCSB - LASK: „Dacă ai căzut de 6 ori, te ridici de 7”

„E un meci ca o finală pentru noi. Vrem să ne calificăm în grupe. E foarte important pentru toți. Știm că va fi greu, LASK e o echipă bună. Am văzut asta în primul meci. Vrem să facem totul pentru a ne califica.

Știm că nu am făcut lucruri prea bune în campionat. Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Dar acum trebuie să ne uităm doar la meciul cu LASK. E o zi mare! Vrem să mergem în grupele Europa League.

Bunicul îmi spunea mereu: dacă ai căzut de 6 ori, te ridici de 7 ori, de 8 ori. Avem timp să ne revenim și în campionat, fiți siguri de asta”, a explicat Charalambous la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.