Cupa Romaniei

Pierdere grea pentru Dinamo: a ieșit urlând de durere la Voluntari, după doar 13 minute!

Abdallah, urlând de durere la schimbare

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 28 august 2024

Dinamo a pierdut încă un titular, pe Hakim Abdallah, după numai 13 minute de joc în partida de Cupă cu FC Voluntari. Atacantul malgaș a căzut rău, pe umăr, și nu a putut continua meciul, ieșind de pe teren în urlete de durere.

La Voluntari, în play-off-ul Cupei României Betano, duelul decisiv pentru calificarea în grupele competiției, Zeljko Kopic a trimis pe teren „11-le” standard.

După numai 13 minute de joc, unul dintre oamenii lui de bază s-a rupt. Este vorba despre atacantul Hakim Abdallah.

Malgașul a încercat să treacă de Ionuț Andreș, dar stoperul ilfovenilor l-a împiedicat, după ce lovise și mingea. Abdallah a căzut rău, pe umărul drept, și nu a putut continua partida, în ciuda intervenției medicilor lui Dinamo.

Așa a căzut Hakim Abdallah după intervenția lui Andreș

Pierdere grea pentru Dinamo: Hakim Abdallah a ieșit urlând de durere, după doar 13 minute!

În timp ce medicii îi acordau primele îngrijiri, Abdallah mușca din tricou, grimasele lui fiind sugestive: durerea era apăsătoare. A părăsit terenul abia în minutul 16, pe picioarele lui, cu mâna stângă la umărul drept, cel afectat. Camerele TV l-au surprins urlând de durere.

Abdallah, urlând de durere la schimbare

Locul lui Hakim Abdallah a fost luat de Adrian Caragea. Malgașul începuse foarte bine sezonul, cu gol în primele două etape, la 2-3 cu CFR Cluj și 4-1 cu Petrolul. El se mai laudă cu 3 pase decisive, cea mai recentă chiar în ultima etapă de campionat, la 2-1 cu Universitatea Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.