Liga 1

Decizie oficială luată de Marius Șumudică la Rapid » Schimbă tot în pauza competițională

Marius Șumudică, foto: Facebook FC Rapid 1923

Articol de Tudor Belivacă  —  joi, 29 august 2024

Clubul Rapid a anunțat că va susține un cantonament în perioada în care Superliga va lua o pauză pentru meciurile internaționale. România va juca împotriva celor din Kosovo pe 6 septembrie, iar apoi cu Lituania, 3 zile mai târziu.

Elevii lui Marius Șumudică vor susține un stagiu de pregătire la Curtea de Argeș și vor avea un meci amical la sfârșitul cantonamentului. Noul antrenor al giuleștenilor vrea să pună la punct pregătirea fizică a jucătorilor, în condițiile în care au arătat carențe în finalul meciurilor din Liga 1.

Comunicatul clubului: „Băieții se vor pregăti la Curtea de Argeș”

Clubul Rapid a transmis decizia pe rețelele de socializare.

„După meciul de la Craiova, rapidiștii vor merge în cantonament. În perioada 2-7 septembrie, băieții noștri se vor pregăti la Curtea de Argeș, urmând ca la finalul cantonamentului să joace și un meci amical, contra lui CS Mioveni. După această pauză, datorată meciurilor echipelor naționale, Rapid va primi vizita Universității Cluj, în Giulești”, a transmis Rapid pe Facebook.

Poli Iași - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Marius Șumudică vrea să profite de pauza internațională pentru a-și cunoaște mai bine elevii. „Șumi” a venit la Rapid recent și nu a reușit să își cunoască jucătorii care au fost transferați de fostul antrenor al echipei giuleștene, Neil Lennon.

În lotul giuleștenilor s-ar putea alătura noi jucători, la dorința lui Marius Șumudică. „Șumi” a mai antrenat Rapid în perioada iunie 2010 - aprilie 2011.

După demiterea lui Lennon, Marius Șumudică a debutat cu victorie la Rapid, cu Poli Iași, scor 2-1. A fost primul triumf al giuleștenilor în acest sezon de Superliga.

Înainte de pauza competițională, Rapid va juca în deplasare pe Ion Oblemenco cu Universitatea Craiova. Partida se va disputa sâmbătă de la ora 21:30. După ce pauza competițională se va termina, Rapid va primi pe Giulești vizita Universității Cluj.

În pauza competițională, România va juca două partide în grupele Nations League, cu Kosovo în deplasare și cu Lituania pe Stadionul Steaua. Duelul cu Kosovo va avea loc pe 6 septembrie și va fi primul meci a lui Mircea Lucescu de la revenirea pe banca naționalei. Partida cu Lituania se va juca pe 9 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.