Jocurile Olimpice

Ionela Cozmiuc a primit nouă mașină din partea lui Ion Țiriac: „Așa ceva n-am mai văzut până acum”

+34 Foto
Ionela Cozmiuc primește noua mașină din partea lui Ion Țiriac

Articol de Valentin David (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  joi, 29 august 2024

Ionela Cozmiuc (29 de ani), medaliată cu argint la canotaj, la dublu vâsle categorie ușoară, primește ACUM noua mașină din partea lui Ion Țiriac (85 de ani). Este vorba despre un Hyundai Ioniq, bolid pe care l-au primit medaliații cu aur la Jocurile Olimpice. Evenimentul special are loc la „Țiriac Collection”, galerie auto deschisă publicului.

La acest eveniment a participat și Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj.

GALERIE FOTO. Ionela Cozmiuc a primit noua mașină din partea lui Ion Țiriac

GSP.ro a scris miercuri de intenția miliardarului Ion Țiriac de a-i oferi altă mașină Ionelei Cozmiuc. Acesta a sunat-o pe sportivă și i-a cerut să returneze mașina primită inițial, un Hyundai Kona Hybrid.

Ion Țiriac a făcut câteva declarații emoționante în cadrul acestui eveniment. Omul de afaceri a explicat faptul că performanța Ionelei l-a uluit: „Să vezi pe cineva care își termină Jocurile Olimpice, e vicecampion olimpic și ia primul avion să se ducă peste mări și țări ca să facă un Campionat Mondial și mai vine înapoi și campioană mondială... eu până astăzi n-am văzut.

Îmi ridic pălăria cu respect și considerație. Am plăcerea să-i ofer această mașină de aur, să fie sănătoasă.”, a declarat Țiriac, în cadrul acestui eveniment.

Omul de afaceri a decis să îi dea Ionelei Cozmiuc o altă mașină, și anume un Hyundai Ioniq, bolid pe care l-au primit medaliații cu aur la Jocurile Olimpice.

Hyundai Kona, mașina primită de medaliații cu argint la Jocurile Olimpice, are un preț de pornire de 25.500 de euro. În schimb, Hyundai Ioniq electric are un preț de 52.500 de euro, mai mult decât dublu față de hybridul primit de medaliații cu argint.

În urmă cu aproape două săptămâni, pe 16 august, David Popovici, dublu medaliat olimpic la Paris (aur la 200 metri liber, bronz la 100 metri liber) a fost premiat cu două mașini, model Hyundai Ioniq 5 și Hyundai Bayon, în cadrul unui eveniment organizat la Țiriac Collection.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.