Nationala

Lituanienii au anunțat lotul cu care vor înfrunta România: au pe listă 2 jucători care joacă la noi în țară

Edvinas Gertmonas, în acțiune // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 29 august 2024

Federația lituaniană de fotbal a anunțat lotul naționalei pentru duelurile cu România și Cipru din Liga Națiunilor, programate în luna septembrie.

Liga Națiunilor, sezonul 2024/2025, începe în luna septembrie. Repartizată în grupa 2 din Liga C, România va da piept cu Lituania, Kosovo și Cipru.

Pe 6 septembrie, „tricolorii” vor înfrunta reprezentativa din Kosovo. Trei zile mai târziu, la București va veni selecționata Lituaniei.

Lituanienii au anunțat lotul pe care se vor baza în cele două înfruntări din septembrie, cu Cipru, respectiv România.

Lituanienii au anunțat lotul cu care vor înfrunta România în Liga Națiunilor

Pe listă regăsim și doi jucători care evoluează în România, pe portarul Edvinas Gertmonas (U Cluj) și pe stoperul Rokas Lekiatas (FCU Craiova), plus un jucător trecut prin Superligă, mijlocașul Modestas Vorobjovas, legitimat în trecut la UTA și Chindia, acum la Istanbulspor (liga a doua din Turcia).

Gertmonas este portarul titular al liderului din Superligă. Și Lekiatas evoluează în mod constant în România, dar la nivelul ligii secunde. Iată întreg lotul lituanienilor:

Portari: Edvinas Gertmonas, Deividas Mikelionis, Mantas Bertasius

Fundași: Linas Klimavicius, Edvinas Girdvainis, Kipras Kazukolovas, Klaudijus Upstas, Pijus Sirvys, Rokas Lekiatas, Artemijus Tutyskinas, Dominykas Barauskas

Mijlocași: Modestas Vorobjovas, Daniel Romanovskij, Justas Lasickas, Vykintas Slivka, Giedrius Matulevicius, Ovidijus Verbickas, Matas Vareika, Domantas Antanavicius, Titas Milasius, Tomas Kalinauskas

Atacanți: Gytis Paulauskas, Valdas Paulauskas, Artur Dolznikov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.