Liga 1

După concerte, decopertarea! Imagini cu lucrările de la Arena Națională: când ar putea reveni FCSB „acasă”

+6 Foto
Au început lucrările: gazonul de pe Arena Națională este schimbat

Articol de Raed Krishan (foto)  —  joi, 29 august 2024

La Arena Națională au început lucrările de înlocuire a gazonului, după o perioadă în care cel mai mare stadion al țării a găzduit 3 mari concerte.

În această vară, fotbalul a fost „interzis” pe Arena Națională. Cum stadionul de 55.000 de locuri a fost închiriat pentru 3 mari concerte, două ale trupei Coldplay, ultimul al artistului britanic Ed Sheeran, FCSB și Dinamo s-au văzut nevoite să se reorienteze.

Campioana și-a disputat meciurile de „acasă” în Ghencea, dinamoviștii au jucat pe stadionul „Arcul de Triumf” inclusiv meciurile pentru care ar fi apelat în mod normal la arena de pe Bulevardul Basarabia.

Au început lucrările: gazonul de pe Arena Națională este schimbat

În urma celor 3 mari evenimente, este necesară înlocuirea gazonului de pe Arena Națională. Procesul a început prin operațiunea de decopertare, iarba fiind scoasă din stadion cu ajutorul unor tractoare, după cum poate fi observat în imaginile atașate mai jos:

FCSB ar putea reveni pe Arena Națională după întreruperea campionatului, provocată de fereastra pentru meciurile din Liga Națiunilor. Astfel, roș-albaștrii ar putea disputa pe Arena Națională meciul cu Petrolul, programat în weekendul 21-22 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.