Europa League

VOYO se laudă, în ziua meciului FCSB - LASK: „Urmărește meciul live, transmisie integrală și nealterată”

LASK Linz - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de David Marinescu  —  joi, 29 august 2024

În ziua meciului dintre FCSB și LASK, programat în această seară, de la ora 21:30, platforma VOYO, parte a trustului Pro TV, se laudă că partida poate fi urmărită pe aplicație, prin retransmisia canalului care va difuza partida, România TV.

Pro TV a negociat crâncen cu FCSB pentru drepturile de a transmite meciul retur cu LASK, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League.

Postul din Pache Protopopescu a oferit o sumă considerabilă, dar a pus condiția de a transmite partida exclusiv pe platforma video deținută de companie, VOYO. Gigi Becali s-a opus și a vândut drepturile de televizare postului România TV, cel care nu mai transmisese un eveniment sportiv din 2013!

VOYO se laudă, în ziua meciului FCSB - LASK

Chiar și așa, meciul se va putea vedea pe VOYO, care preia transmisia celor de la România TV. De altfel, pe VOYO pot fi urmărite mai multe posturi de televiziune.

În ziua meciului, VOYO prezintă evenimentul cu un poster special și mesajul următor: „Urmărește live meciul retur, FCSB - LASK Linz, din play-off-ul UEFA Europa League pe VOYO, prin retransmisia integrală și nealterată a canalului România TV, canal distribuit conform regulilor must-carry”.

Practic, prin VOYO poate fi urmărit postul România TV, cu o mică întârziere, de câteva secunde, față de transmisia TV.

Captură de pe aplicația VOYO
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.