Conference League

Trabzonspor a ratat dramatic faza principală Conference League. Ce a făcut Denis Drăguș

Denis Drăguș/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 29 august 2024

Trabzonspor, echipa lui Denis Drăguș, a fost eliminată din play-off-ul Conference League de St. Gallen, 1-1 la general și 4-5 la penalty-uri.

Surpriză în play-off-ul Conference League. Trabzonspor, care a terminat pe locul 3 în Turcia în sezonul trecut și a intrat în preliminariile Europa League, a ratat fazele principale din cupele europene.

Echipa lui Denis Drăguș nu a intrat nici măcat în Conference, după ce a fost eliminată de elvețienii de la St. Gallen. Trabzonspor a pierdut calificarea dramatic, pe teren propriu, la penalty-uri.

Denis Drăguș a transformat un penalty pentru Trabzonspor

Denis Drăguș a început pe bancă returul cu St. Gallen, dar a intrat pe teren în minutul 76, în locul lui Destan, marcatorul celor de la Trabzon în cele 90 de minute. Internaționalul român a fost unul dintre cei desemnați să bată penalty-uri din tabăra turcilor, după 1-1 în cele 120 de minute.

Iar atacantul naționalei nu a ratat, a marcat pentru 4-3 la loviturile de departajare. Doar că Savic, coechipierul lui, a fost singurul jucător care a ratat și Trabzonspor a ratat prezența în faza principală din Conference League.

Turcii intraseră în cupele europene în turul 3 preliminar din Europa League, de unde au fost eliminați de Rapid Viena, cu 0-3 la general.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.