Europa League

Gigi Becali, la cald după FCSB - LASK » Un remarcat și un „client”: „Voiam să-l scot din minutul 22!”

+28 Foto
Gigi Becali

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 29 august 2024

Gigi Becali, 66 de ani, patronul FCSB, a comentat victoria cu LASK, 1-0, în urma căreia campioana României s-a calificat în grupa de Europa League.

După 1-1 în turul din Austria, FCSB s-a impus la retur, grație golului înscris în prelungiri de Darius Olaru, și s-a calificat astfel în grupa de Europa League, singura echipă din România care va juca în grupele europene în acest sezon.

Imediat după fluierul final, Gigi Becali a intrat în direct la TV pentru a comenta performanța echipei lui.

Gigi Becali, prima reacție după FCSB - LASK 1-0

„Mi-era teamă doar de ghinion. În a doua repriză nu au mai contat, a fost mingea doar la noi. Nu mai puteau alerga, i-am dominat fizic. Ei au avut vreo ocazie?”, a întrebat Becali.

El l-a remarcat pe atacantul Daniel Popa, dar a avut și un „client”, pe Băluță, despre care a spus în glumă că se gândea să-l scoată încă din minutul 22.

„Acum avem lot numeros, ca să putem participa în ambele competiții. Care e diferența între Lixandru și Șut, Baba și Edjouma? Dar dintre Băluță și Baeten, sau chiar Luis Phelipe? Nici nu știm care e mai bun! În Băluță aveam mare încredere, dar nu a contat în prima repriză. Am vrut să-l schimb în minutul 22. Zic la mișto (n.r. - râde).

Popa a luptat mult de tot. L-am văzut, am apreciat lupta. A alergat, și-a dat viața”, a afirmat latifundiarul.

Gândul meu e de om păcătos. Voiam Champions League. Dacă Dumnezeu nu a vrut așa, n-ar mai trebui să mă gândesc. Dar gândul meu, de om păcătos, acolo e. Știți de ce? Pentru că puteam!

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.