Europa League

Darius Olaru, prima reacție după ce a calificat-o pe FCSB în Europa League: „Pentru o seară ca asta am suferit”

Darius Olaru/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Valentin David (video), Laura Șoica  —  joi, 29 august 2024

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a oferit o primă reacție după ce marcat golul decisiv cu LASK Linz, scor 1-0, în play-off-ul din Europa League.

După 1-1 la Linz, returul părea că se va duce în prelungiri. Dar Olaru a luat o acțiune pe cont propriu în minutul 90+3, a pătruns în careu și a tras din unghi sub bară, cu piciorul stâng.

LASK nu a mai avut ce să facă, iar FCSB s-a calificat în faza principală din Europa League, pentru prima dată după 7 ani. După meci, extrem de fericit, a declarat că parcursul prost din campionat a fost răsplătit cu această calificare.

Darius Olaru: „De asta am suferit în campionat, pentru o seară ca asta”

„A fost o partidă foarte dificilă. Am reușit să marcăm până la urmă și ne-am calificat. Trebuie să fim pregătiți, am muncit pentru asta, nu doar acum, două luni, cât și în sezonul trecut.

Important e că ne-am calificat. Nu știu dacă avem timp de petrecere, ne așteaptă un meci în campionat, unde nu o ducem prea bine. De asta am suferit în campionat, pentru o seară ca asta”, a declarat Darius Olaru, la România TV, după meciul cu LASK.

+28 Foto
FCSB - LASK, imagini din timpul meciului, foto: Raed Krishan (GSP)

Declarația lui Risto Radunovic la finalul meciului

„Meciul a fost greu, dar mă bucur că am reușit să câștigăm. Golul a fost senzațional. Dacă tragem o linie după ambele meciuri, am fost mai buni noi. Mă bucur că am jucat returul la București, suporterii sunt foarte importanți pentru noi. O să ne pregătim, am încredere în echipă”, a declarat Risto Radunovic.

Bucurie pentru toți românii, după ce meciul CFR-ului nu s-a terminat foarte bine. Mi-aș fi dorit 2-0, dar mă mulțumesc și așa. Pe stadion, o atmosferă foarte aprinsă. Doar Vincius la Real a mai dat vreo două goluri ca ăla. Au fost vreo cinci meciuri care s-au jucat, se reface gazonul. Știți bine experiența lui Mircea Lucescu, nu trebuie să îmi dau eu cu părerea.

- Marcel Ciolacu, premierul României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.