Stranieri

Ianis Hagi, cale deschisă spre FCSB! » Veste de ultimă oră din Scoția

Ianis Hagi are bagajele făcute la Rangers, foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 30 august 2024

După calificare, patronul FCSB vrea să discute cu Gică Hagi în cursul zilei de vineri și-i garantează că Ianis Hagi va fi titular în toate cele 8 meciuri din grupa de Europa League.

Contractul lui Ianis Hagi la Rangers s-ar putea încheia abrupt - scrie tabloidul scoțian Daily Record. Clubul ia în calcul să-i rezilieze acordul scadent în 2025, dacă nu se ajunge la o înțelegere în privința rămânerii mijlocașului român la echipă.

Gigi Becali vrea să discute cu Gică Hagi pentru Ianis

Ceea ce vine în întâmpinarea lui Gigi Becali, care-l vrea pe mijlocașul în vârstă de 25 de ani la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a declarat că vrea să facă o înțelegere cu Gică Hagi și să-l aducă pe Ianis la FCSB, pentru ca mijlocașul ofensiv să joace în Europa League.

„O să vorbesc mâine (n.r. - azi) cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Dacă ar ajunge la FCSB, Ianis Hagi s-ar bate pentru un post de titular cu Marius Ștefănescu, Baeten și David Miculescu. Ar putea fi o variantă și pentru posibila înlocuire a lui Darius Olaru.

Ianis Hagi a fost dorit și de Rapid în această vară, giuleștenii s-au înțeles cu Rangers, dar jucătorul a refuzat să vină în Superliga. În plus, tatăl lui a declarat că Ianis va mai juca în România doar la Farul Constanța.

Relația lui Ianis cu Rangers s-a alterat considerabil, după ultimele declarații apărute în spațiul public

Situația tricolorului la Rangers a devenit incendiară după ultimele declarații făcute în spațiul public.

Trimis să se pregătească la echipa B a clubului, el l-a contrazis deunăzi pe managerul Phillipe Clement, afirmând că nu și-a dorit niciodată să plece.

La rându-i, Gică Hagi a măturat efectiv pe jos cu Rangers, pentru că scoțienii i-au expediat fiul la echipa a doua. Ceea ce la multipla campioană a Scoției a declanșat o adevărată furtună internă.

Gică Hagi a desființat-o pe Rangers din cauza lui Ianis

Ianis nu vine, în primul rând, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Apoi, ce i se întâmplă lui la Rangers e o poveste. O poveste urâtă.

N-am vrut să vorbesc, dar atât spun. Le transmit și celor de acolo, e o poveste urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor, s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Iar acum se antrenează singur.

Ianis a ieșit cel mai un jucător tânăr de la Rangers. Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când nu a mai fost, nu a mai câștigat campionatul. Dacă și cu un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani, apoi se accidentează pentru Rangers, jucând acolo, facem așa... Unde am ajuns?! Ce e în fotbalul ăsta? Unde s-a ajuns?! Prea departe.

Ăsta e punctul meu de vedere, ca fost mare fotbalist. El a dat totul pentru Rangers, e iubit de public, cum să nu se antreneze cu echipa mare? E singurul lor jucător de națională. Ce interese sunt acolo? Până unde au ajuns interesele?! E jucătorul care v-a făcut campioni alături de ceilalți, de Gerrard și de ceilalți! Și tânăr, are 25 de ani. Și e singurul care a fost la EURO, jucând.

În Vest, unde credem că există exemple. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva, la interese atât de meschine. MESCHINE! E grav că se întâmplă așa ceva
Gică Hagi

7.000 de euroar urma să primească Ianis în plus la salariu dacă bifează 100 de apariții oficiale la Rangers. În acest moment are 99

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.