Liga 1

Dan Șucu, achiziție de lux pentru Marius Șumudică

+25 Foto
Noul autocar al Rapidului / Sursă foto: Rapid

Articol de David Marinescu  —  vineri, 30 august 2024

Rapid și-a prezentat pe canalul oficial al clubului noua achiziție, un autocar model Setra, cu care trupa lui Marius Șumudică va face deplasările în țară.

Prima deplasare a rapidiștilor va fi la Craiova, acolo unde Rapid va juca în derby-ul cu Universitatea, sâmbătă de la ora 21:30.

+25 Foto
Noul autocar al Rapidului / Sursă foto: Rapid

VIDEO. Rapid a prezentat noua achiziție: „Noua «Locomotivă vișinie» a pornit la drum!”

Rapid și-a prezentat noul autocar, un model Setra S 517 HDH: „Noua «Locomotivă vișinie» a pornit la drum! De mâine, noul autocar al Rapidului îi va purta pe băieți prin toată țara și va putea fi admirat de toți rapidiștii. Primul drum: București - Craiova”.

Noul autocar al Rapidului are o lungime de 14,165 metri, o lățime de 2,55 metri și o înălțime de 3,88 metri. Autocarul are 59 de scaune, capacitatea rezervorului de 520 litri și puterea motorului de 375 kW.

Marius Șumudică anunță două transferuri la Rapid: „Vor fi titulari”

„Dacă vedeți transferurile pe care le-am făcut eu în cariera mea, pe unde m-am dus, indiferent că au fost români și i-am luat cu mine și i-am resuscitat, sau că au fost străini...

Eu nu prea am dat greș cu transferurile pe care le-am făcut. Cu siguranță vor mai veni jucători, sper să-i am săptămâna viitoare în cantonament. Domnul Șucu este dispus să facă orice fel de efort. Suntem în contact permanent, în fiecare zi. Discutăm și încercăm să aducem jucători care cred că se pretează pe stilul Giuleștiului.

Românii sunt foarte scumpi, e foarte greu să aduci români, mi-aș dori. Eu peste tot am luat români cu mine și sunt tipul care vrea să aibă echilibru în lot, să nu renunț la foarte mulți români și să am numai străini, e clar.

Primul criteriu atunci când transferăm este ce a făcut acel jucător în ultimii doi ani. Nu iau jucători ca să-i resuscitez, nu mai am timp acum. Trebuie să aibă ritm de joc. Vor veni doi jucători săptămâna viitoare și vor intra în primul 11. E clar că trebuie să renunțăm la doi ca să le fac loc, vom vedea, n-am luat încă decizia”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă premergătoare meciului de la Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.