Europa League

Învinși pe teren, austriecii și-au arătat colții în peluză: „FCSB is not Steaua!”

+28 Foto
„FCSB is not Steaua” » Campioana României, înțepată de ultrașii lui LASK

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  vineri, 30 august 2024

În timpul meciului dintre FCSB și LASK, scor 1-0, ultrașii echipei din Austria au afișat mesajul „FCSB is not Steaua”.

În deplasarea din Ghencea, LASK a fost susținută de peste 150 de persoane. Sprijinul ultrașilor în alb-negru nu a ajutat-o pe LASK să obțină calificarea în grupa de Europa League.

„FCSB is not Steaua” » Campioana României, „înțepată” de ultrașii lui LASK

Pe parcursul meciului, austriecii și-au arătat colții. La un moment dat, ei au afișat mesajul „FCSB is not Steaua!”, același pe care îl expun de obicei fanii Stelei la meciurile rivalei identitare.

Mesajul afișat de ultrașii lui LASK

Suporterii lui LASK au mai agățat un banner în peluză, pe care scria „Îmbrăcați doar în culorile pe care ni le-au oferit părinții fondatori”.

După meci, Thomas Darazs, antrenorul lui LASK, s-a arătat extrem de iritat de rezultatul final. Echipa lui va juca în grupa de Conference League.

„Sunt incredibil de dezamăgit și puțin furios că nu am putut înscrie acel nenorocit de gol. Echipa mea a fost foarte disciplinată și s-a apărat bine până în ultimul minut. Nu am luat mereu cea mai bună decizie la ultima pasă sau la șut. Am avut atitudine, inimă, pasiune și disciplină tactică, dar adversarii au înscris un gol dintr-o fază individuală”, a afirmat el.

„Este dificil, am dat totul și am făcut un meci grozav. Am fost echipa mai bună în ambele meciuri, este dificil de procesat. Am vrut atât de tare să intrăm în Europa League. Trebuie să învățăm din asta, dar este foarte dureros. Ăsta este fotbalul, trebuie să acceptăm asta, măcar vom juca într-o competiție internațională”, a comentat și mijlocașul Valon Berisha.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.