Liga 1

Plecare de la Rapid » Șumudică l-a cedat pe jucătorul despre care Dumitru Dragomir exclama: „Vai de capul meu, ce valoare are!”

Gabriel Gheorghe, în alb, la debutul în Superligă // sursă foto: Instagram @ gh.gabriel29

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 30 august 2024

Rapid l-a cedat pe mijlocașul Gabriel Gheorghe (17 ani) la divizionara secundă FC Argeș.

Plecare de ultimă oră de la Rapid. Mijlocașul Gabriel Gheorghe a fost împrumutat la FC Argeș până la finalul sezonului în curs.

Adus de la ACS Juniorul, club cu care Rapid face afaceri des, Gheorghe este un mijlocaș de perspectivă, cu meciuri la naționalele U16, U17 și U18 ale României.

Rapid l-a cedat pe jucătorul despre care Dumitru Dragomir exclama: „Vai de capul meu, ce valoare are!”

Gheorghe l-a cucerit pe Dumitru Dragomir, atunci când fostul președinte al Ligii l-a văzut la treabă. „Vai de capul meu, ce valoare are. Deja la 16 ani e jucător aproape de Liga 1. E titularul echipei naționale de juniori, cel mai bun de acolo!”, spunea Dragomir la GSP Live.

Gabriel Gheorghe a debutat la prima echipă a Rapidului, evoluând 11 minute în meciul din etapa 3 a campionatului curent, 0-1 cu Petrolul, respectiv în finalul meciului de Cupă cu Dumbrăvița, în octombrie 2022.

Rapid a mai împrumutat 3 tineri de perspectivă în liga secundă. Este vorba despre Robert Bădescu (19 ani, fundaș stânga) și Eduard Dănilă (18 ani, mijlocaș stânga) la CS Mioveni, respectiv Codruț Sandu (18 ani, portar) la FCU Craiova. Împrumutat până vara viitoare este și Alexandru Stan, atacant de 18 ani cedat la Gloria Buzău.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.