Publicitate

Meciuri tari în etapa a 8-a: alege-ți favoritele din SuperLigă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 august 2024

Ne așteaptă un weekend cu meciuri tari în SuperLigă, unde se dispută ultima etapă înaintea pauzei internaționale. Doar două echipe sunt în continuare neînvinse după 7 runde și avem un lider surpriză, în timp ce campioana FCSB încearcă să-și revină după startul slab de sezon.

Toate meciurile etapei a 8-a pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri, opțiunea BetBuilder, dar și Statistici Exclusive la fiecare echipă din SuperLigă. Descoperă oferta completă și alege-ți favorita!

Derby-ul rundei se joacă la Craiova

Etapa a 8-a începe la Galați, vineri, de la ora 21:00. Neînvinsă în acest sezon, Oțelul primește vizita unei echipe cu pretenții la play-off, Sepsi. Trupa lui Dorinel Munteanu începe runda de pe locul 4, la doar 3 puncte de lider, în timp ce Sepsi se află într-o situație dificilă. Covăsnenii nu au mai câștigat de 5 etape și vin la Galați după 3 eșecuri consecutive, rezultate care i-au coborât până pe poziția a 10-a. Va fi un meci greu pentru atacanții lui Sepsi, care înfruntă cea mai exactă defensivă a SuperLigii, cu doar 3 goluri încasate în primele 7 meciuri. 2.50 este cota pentru o victorie a Oțelului, în timp ce oaspeții au primit cotă 3.40.

Sâmbăta de fotbal din SuperLigă începe la ora 18:30 cu un duel între două echipe despărțite de un singur punct. Hermannstadt primește vizita Politehnicii Iași. Ardelenii sunt cu moralul la cote înalte, după ce, etapa trecută, au învins cu 2-0 campioana FCSB. Meciul de la Sibiu încălzește atmosfera pentru derby-ul etapei. De la ora 21:30, în Bănie, Universitatea Craiova întâlnește Rapidul. În runda precedentă, oltenii au suferit primul eșec din acest sezon, 1-2 cu Dinamo. De cealaltă parte, giuleștenii au stabilit și ei o premieră. Numirea lui Șumudică a coincis cu prima victorie stagională a alb-vișiniilor, succes care i-a urcat până pe locul 7, la două puncte de zona play-off-ului. De la revenirea Rapidului în SuperLigă, în vara lui 2021, cele două echipe s-au întâlnit de 10 ori, iar Știința a reușit să se impună de 6 ori, față de doar două victorii ale giuleștenilor. 2.10 este cota pentru o victorie a oltenilor, în timp ce Rapid a primit cotă 3.40 să se impună la Craiova. Toate meciurile din SuperLigă beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Cotinuă criza campioanei?

Duminică, de la ora 16:30, FC Botoșani întâlnește una dintre revelațiile startului de sezon, Petrolul. Ploieștenii sunt neînvinși de 5 etape și se află pe loc de play-off. La 18:45, acțiunea se mută la malul mării. Farul lui Hagi are un examen dificil împotriva CFR-ului, eliminat joi din cupele europene. Acum, atenția lui Dan Petrescu se mută asupra SuperLigii, unde are două victorii consecutive cu 3-0. În fiecare din ultimele două dueluri directe, în play-off-ul sezonului trecut, s-a înregistrat același scor, 5-1 pentru echipa care a fost gazdă.

Cu un prim obiectiv realizat, calificarea în grupa din Europa League, FCSB încearcă să repare situația din campionat, unde este penultima în clasament, având însă și un meci în minus. Duminică, de la ora 21:30, roș-albaștrii o întâlnesc pe UTA, pe stadionul Arcul de Triumf. Actuala campioană a câștigat 5 din ultimele 9 dueluri cu arădenii, ultima victorie fiind una categorică, 4-0, cu un hat-trick reușit de Darius Olaru. FCSB are cotă 1.53 să reușească un nou succes în fața „Bătrânei Doamne”, care are 6.50 pentru o surpriză la București.

Luni, de la ora 19:00, avem un duel între cele două nou-promovate, Unirea Slobozia și Gloria Buzău. În sezonul trecut, în liga secundă, echipa lui Prepeliță nu a pierdut în cele 3 dueluri cu Unirea, reușind două victorii și un egal.

Etapa a 8-a se încheie pe Cluj Arena, unde Universitatea lui Sabău, liderul surpriză al campionatului, întâlnește o altă revelație a sezonului, Dinamo. „U” este neînvinsă după 7 etape și are nevoie de o victorie pentru a-și păstra primul loc, indiferent de celelalte rezultate ale rundei. De cealaltă parte, Dinamo vine în Ardeal după o victorie mare împotriva Universității Craiova, care a urcat-o pe podium, la doar 3 puncte în spatele „Șepcilor Roșii”. Clujenii sunt favoriți să se impună și au cotă 1.95 pentru o victorie, în timp ce Dinamo a primit cotă 4.60.

Meciurile din SuperLigă se trăiesc la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și inspiră-te din pronosticurile ambasadorilor și influencerilor Superbet!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.