Europa League

„Întâlnim regina României și... a lui Becali” » Presa din Grecia a scris despre adversara lui PAOK și Olympiacos în Europa League

Darius Olaru, după golul decisiv din FCSB - LASK 1-0/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 30 august 2024

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru grupa Europa League. FCSB va înfrunta și două echipe din Grecia: PAOK (în deplasare) și Olympiacos (acasă).

PAOK va juca în Europa League, în deplasare, cu Manchester United, Real Sociedad, Galatasaray și Riga, iar cu Slavia Praga, Ferencvaros, Plzen și FCSB pe teren propriu.

Cum a numit-o presa din Grecia pe FCSB

Presa din Grecia a scris despre FCSB și a numit-o „regina României”, dar și una dintre cele mai accesibile adversare pentru PAOK.

FCSB și PAOK ar fi putut fi adversare în play-off-ul Champions League, însă ambele au pierdut în turul trei și au fost trimise în Europa League.

„Steaua București, regina României și a... lui Becali. Nu a reușit să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor, deoarece românii au fost eliminați de Malmo și, respectiv, Sparta Praga, dar se vor înfrunta în Europa League, pe Toumba.

Teoretic, sunt unul dintre adversarii mai accesibili ai lui PAOK, având o valoare de 35 de milioane și un antrenor cunoscut după aventurile sale pe la Dikefalos și Panathinaikos, Elias Charalambous.

Lotul este format în principal din români care au participat și la recentul Euro, cu căpitanul Olaru, evaluat la 7 milioane. Alături de el se remarcă și Tănase”, au scris jurnaliștii de la SDNA.

FCSB va juca în Europa League împotriva celor de la Rangers, Manchester United, PAOK, Olympiacos Pireu, Midtjylland, Qarabag, Hoffenheim și RFS.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.