Liga 1

Dorinel Munteanu, dezlănțuit la adresa lui Bernd Storck: „Românisme, nu e frumos!”

Dorinel Munteanu

Articol de Emanoil Ursache  —  vineri, 30 august 2024

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, l-a atacat pe Bernd Storck, omologul său de pe banca celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, la finalul partidei câștigate de Oțelul (2-0).

Munteanu a fost deranjat de faptul că Storck a sesizat o neregulă la dimensiunea porților înainte de startul meciului și l-a acuzat pe tehnicianul german de „românisme”. Mai mult decât atât, cel poreclit „Neamțul” și-a continuat ofensiva față de Storck, căruia i-a transmis că ar fi trebuit să fie atent ca Sepsi să ajungă la poarta gălățenilor.

Dorinel Munteanu, atac la Bernd Storck: „Românisme, nu e frumos!”

„Avem o pauză a naționalei și trebuie să ne pregătim pentru că ne așteaptă o triplă foarte grea cu Buzău, Dinamo și Rapid.

Am fost foarte bine organizați, ne-am dorit mult. Mă bucur că băieții au înțeles ce vreau de la ei. La jocul de la Ploiești am fost puțin apatici pe atac. Astăzi au înțeles ce vreau de la ei.

L-am preferat pe Alex astăzi în ultima clipă. A făcut o partidă foarte bună, la fel că toată echipa. Astăzi toți băieții și-au făcut datoria, inclusiv cei care au intrat după pauză.

Am înțeles că au fost incidente cu poarta. Nu înțeleg de ce au apelat la astfel de gesturi, la românisme. Trebuia să fie atent la echipa lui să ajungă la poarta noastră. Un astfel de gest nu e frumos.

Aș vrea să mai transferăm unul sau doi jucători. Nu mai vreau să vorbesc despre cum ne drămuim noi bugetul, că suntem codașii Superligii. Nu mai vreau să vorbesc despre asta. Cu siguranță că nu va mai pleca niciun jucător.

Nu va fi ușor, dânsul a considerat să aducă jucători noi, dânsul este responsabil de rezultate. Eu cred că ne vom califica în Liga Națiunilor (n.r.- promovare în Liga B) și că avem șanse să ne calificăm la Campionatul Mondial.

Avem jucători, avem un antrenor cu experiență. Cel puțin la nivelul selecției cred că va fi o selecție foarte reală. Am speranța că va lua jucătorii cei mai în formă ca să ajute echipa națională”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul partidei Oțelul Galați - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-0, la Digi Sport Special.

Clasamentul Superligii:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.