Europa League

Adversara din Europa League de care se teme cel mai tare Mihai Stoica: „Ne poate încărca”

Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 31 august 2024

FCSB se pregătește pentru duelurile de foc din Europa League. Campioana României și-a aflat vineri adversarii, iar Mihai Stoica (59 de ani), oficialul echipei, a anunțat formația pe care n-ar fi vrut să o întâlnească.

Deși Manchester United are cel mai valoros lot din întreaga competiție, MM Stoica și-a dorit ca FCSB să evite un duel cu Hoffenheim, locul 7 în campionatul Germaniei din sezonul trecut. Nemții au un lot cotat la 150 de milioane de euro, net superior campioanei României.

Mihai Stoica, speriat de Hoffenheim: „Ne poate încărca”

FCSB va juca împotriva celor de la Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiakos Pireu (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă).

Hoffenheim reprezintă unul dintre cei mai complicați adversari pe care FCSB-ul îi putea întâlni din urna a patra, lucru remarcat și de Mihai Stoica. Nici Qarabag sau Midtjylland nu sunt adversari pe placul lui MM, însă de Hoffenheim se teme cel mai tare.

„Astea nu prea-mi convin mie, Qarabag și Hoffenheim, în rest... nici cu Midtjylland nu mă dau în vânt, dar oricum, Hoffenheim n-aș fi vrut. Nemții te pot încărca”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Hoffenheim evoluează în Bundesliga din sezonul 2008-2009, iar cea mai bună clasare a clubului a fost în sezonul 2017-2018, locul 3, sub comanda actualului selecționer al Germaniei, Julian Nagelsmann.

FCSB primește 4,31 de milioane de euro după calificarea în faza principală din Europa League. În Europa League fiecare victorie e răsplătită cu 450.000 de euro, iar pentru o remiză fiecare echipă primește 150.000 de euro.

N-am apucat să vorbesc, nu ştiu. Eu i-am oferit mai de mult posibilitatea să fie director sportiv (n.r. - lui Vlad Chiricheș). Nu pot să vorbesc despre asta până nu discut cu Chiricheş

- Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.