Stranieri

Ianis Hagi rămâne BLOCAT la Rangers: „Nu s-a schimbat nimic, nu e decarul meu!”

Ianis Hagi / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 31 august 2024

Situația lui Ianis Hagi (25 de ani) la Rangers continuă să fie una dificilă pentru internaționalul român, chiar dacă acesta a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii grupării de pe Ibrox Park pentru a rămâne jucătorul „The Gers”.

Antrenorul Philippe Clement și-a păstrat opinia cu privire la Ianis, respectiv că nu poate reprezenta o variantă pentru postul de coordonator de joc al echipei scoțiene.

Clement a dezvăluit că l-a informat pe mijlocașul ofensiv al naționalei României, în urmă cu câteva luni, că trebuie să își găsească o altă echipă.

Philippe Clement nu se lasă înduplecat în privința lui Ianis Hagi

În plus, de atunci a mai fost transferat pe postul său și albanezul Bajrami pentru 4 milioane de euro de la Sassuolo, ceea ce l-a făcut și mai categoric pe Philippe Clement în privința lui Ianis Hagi.

„Nu pot spune nimic momentan despre Ianis Hagi. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. Am purtat o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui.

I-am transmis că nu îl vedem să fie numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități.

Situația a rămas aceeași, iar acum a fost transferat și Nedim Bajrami (n.r. - de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)”, a declarat Philippe Clement, la conferința de presă premergătoare derby-ului Celtic – Rangers, programat duminică, conform rangersreview.co.uk.

Se gândește dacă îl va aduce pe Ianis Hagi de la echipa a doua

Clement a evitat să răspundă inclusiv atunci când a fost întrebat dacă îl va primi pe Ianis Hagi înapoi la prima echipă: „Vom vedea în viitor. Nu pot spune nimic acum!”.

Ianis Hagi a fost convins de conducerea lui Rangers să accepte ca salariul său lunar să îi fie scăzut cu 6.000 de euro, aproape un sfert din remunerația sa, pentru a continua alături de „The Gers”.

După Campionatul European, de la revenirea după împrumutul de la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a fost trimis să se pregătească alături de echipa a doua a lui Rangers.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.