Liga 1

Ofertă uriașă primită de Alex Mitriță! Mihai Rotaru a dezvăluit totul

Alex Mitriță/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 31 august 2024

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a dezvăluit că extrema stânga Alexandru Mitriță (29 de ani) a primit o ofertă uriașă.

Mitriță ar fi primit recent o ofertă uriașă, potrivit lui Mihai Rotaru, acționarul de la Craiova. Jucătorul oltean ar fi fost ofertat cu un salariu anual de 1,5 milioane de dolari pe an, dar a refuzat.

Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea în 2023. În această vară, el a semnat prelungirea contractului până în 2028 și are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Cine îl vrea trebuie să plătească această sumă Universității Craiova.

Alexandru Mitriță ar fi primit o ofertă uriașă

„Ultima ofertă pentru el a fost undeva pe la 1.500.000 de dolari pe sezon. Banii lui. La banii ăștia a renunțat ca să fie în Bănie. El este un tip atașat de ceea ce înseamnă suflarea oltenească. E născut acolo, crescut acolo.

De la Universitatea Craiova a plecat la New York City. E ca peștele în apă. Mitriță are nevoie de două lucruri ca să se exprime la un nivel ridicat. Respect și încredere. Dacă nu ai încredere în el, el nu îți va da sau îți va da mult mai puțin. Dacă îi dai încredere, ajută la tot ce înseamnă spectacolul fotbalistic în România.

E un jucător care poate decide meciuri și care are execuții foarte bune. El încântă ochiul. Dincolo de încrâncenarea din timpul unui meci, venim la stadion și pentru spectacol”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

3,5 milioane de euroeste cota lui Mitriță, potrivit Transfermarkt

În acest sezon, Mitriță a jucat 7 meciuri, a marcat 5 goluri și a oferit un assist în Superliga. Jucătorul Universității Craiova a fost convocat de selecționerul Mircea Lucescu la echipa națională pentru meciurile cu Kosovo și Lituania, de pe 6 și 9 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.