Nationala

Mihai Stoica și-a recunoscut greșeala față de un jucător pe care l-a „demolat”: „Îmi fac mea culpa. L-am judecat greșit”

Mihai Stoica / Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 31 august 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost făcut de selecționerul Mircea Lucescu să se răzgândească în privința lui George Pușcaș (28 de ani).

„Il Luce” l-a inclus pe Pușcaș în lotul României pentru meciurile cu Kosovo (6 septembrie) și Lituania (9 septembrie) din Liga Națiunilor, ceea ce l-a făcut pe Stoica să admită că a greșit atunci când a spus despre atacantul lui Bodrum FK (nou-promovată în Turcia) că nu este fotbalist de echipa națională.

Mircea Lucescu l-a făcut pe Mihai Stoica să se răzgândească

„Eu sunt fan Mircea Lucescu și tocmai d-aia înseamnă că nu îl văd eu bine pe Pușcaș. Dacă Pușcaș și la Mircea Lucescu este jucător de națională, îmi fac mea culpa, înseamnă că l-am judecat greșit.

Nu pot să știu eu mai mult fotbal decât selecționerii", a declarat Mihai Stoica, conform sport.ro.

Mihai Stoica l-a criticat public pe George Pușcaș înainte de startul EURO 2024

Înainte ca România să înceapă Campionatul European din Germania, oficialul roș-albaștrilor s-a arătat contrariat de faptul că fostul selecționer Edward Iordănescu l-a convocat pe George Pușcaș în lotul pentru EURO 2024.

„Este o mare problemă. Am crezut că poate am eu o problemă cu Pușcaș, dar apoi am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Nu joacă la Bari, formație slabă din Serie B, aproape a retrogradat în Serie C.

Pe Iordănescu nu îl obligă nimeni să joace cu Pușcaș, probabil o să joace Drăguș și Alibec. Dacă trebuie să stăm în Pușcaș, atunci nu e OK”, spunea Mihai Stoica, în iunie.

George Pușcaș a reușit pentru echipa națională a României să înscrie 11 goluri în 44 de selecții. Vârful a mai furnizat alte 4 pase de gol în tricolor.

1,5milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform Transfermarkt

La Campionatul European din Germania, Pușcaș a intrat ca rezervă timp de 15 minute contra Ucrainei (3-0 pentru România) și în ultimele 23 de minute contra Slovaciei (1-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.