Hochei

Berceni Arena, inaugurat de Supercupa României la hochei! Halep, Țiriac și Lipă prezenți: imagini spectaculoase cu noul patinoar

+29 Foto
Berceni Arena, noul patinoar din București, a fost inaugurat în această seară // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Raed Krishan (foto)  —  duminică, 01 septembrie 2024

Sâmbătă seara a fost inaugurat Berceni Arena, noul patinoar din București, cu ocazia Supercupei României la hochei pe gheață, duelul între CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni, câștigat de cei din urmă cu 4-3, în prelungiri.

Pe 27 august a fost omologat Berceni Arena, noul patinoar din București, situat în Sectorul 4, pe Drumul Jilavei, aproape de stația de metrou Apărătorii Patriei.

Simona Halep, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu și Ion Țiriac au fost invitați speciali la eveniment. Aceștia s-au plictisit repede și au plecat la pauza meciul. Simona Halep a pelcat chiar puțin mai repede.

FOTO. Berceni Arena, la inaugurare: imagini spectaculoase de la Supercupa României la hochei pe gheață

În această seară, începând cu ora 20:30, obiectivul construit cu 10 milioane de euro a găzduit primul eveniment sportiv.

Este vorba despre Supercupa României la hochei pe gheață, duelul între campioana CSM Corona Brașov și deținătoarea Cupei României, ACSH Gheorgheni, câștigat de cei din urmă, 4-3, după 3-3 în timpul regulamentar.

Reporterii GSP.ro au fost la fața locului și vă prezintă imagini curente cu patinoarul și împrejurimile acestuia. După ce soarele a apus, arena s-a luminat în culori spectaculoase, aprinse. Oamenii și-au oprit promenada pentru a fotografia impresionantul obiectiv ridicat în Capitală, primul nou patinoar din București după 70 de ani de așteptare.

Lucrările la Berceni Arena au durat 1 an și 8 luni. Primăria Sectorului 4 se laudă cu o „tehnologie modernă de climatizare” în interiorul patinoarului, prin care promite temperaturi de 5-6 grade Celsius la nivelul suprafeței de joc, respectiv 15 grade la nivelul tribunelor.

„La nivelul patinelor, gheața va fi menținută în stare foarte bună cu ajutorul a două echipamente frigorifice, ce vor păstra o temperatură constantă de -5 grade Celsius. Spectatorii vor asista la competițiile sportive într-o atmosferă plăcută, fără să resimtă frig. În plus, o construcție subterană a fost realizată pentru rezerva de apă, în scopul stingerii unui eventual incendiu”, se arată pe site-ul Primăriei de sector.

VIDEO de la Berceni Arena în ziua inaugurării patinoarului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.