Campionate

Rrahmani face spectacol în Cehia, a marcat din nou pentru Sparta Praga

Albion Rrahmani/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 01 septembrie 2024

Albion Rrahmani (24 de ani), fostul atacant de la Rapid, a marcat din nou pentru Sparta Praga, în victoria cu Hradec Kralove, scor 2-0.

Kosovarul a debutat cu gol la Sparta, în victoria cu Malmo din play-off-ul Champions League, scor 2-0.

VIDEO. Rrahmani a marcat din nou pentru Sparta Praga

Doar câteva zile mai târziu, Rrahmani a reușit al doilea gol la noua echipă și primul în campionatul Cehiei. Atacantul a început meciul cu o pasă decisivă, pentru Haraslin, în minutul 8. Înainte de pauză, a făcut 2-0.

Krasniqi, celălalt jucător luat de Sparta de la Rapid în această vară, i-a oferit pasa de gol lui Rrahmani. Cei doi kosovari i-au adus Rapidului 7 milioane de euro în această vară.

Rrahmani a fost cumpărat recent cu 5 milioane de euro. Iar Krasniqi a fost transferat la începutul verii, cu două milioane de euro.

Rrahmani fusese cumparat de Rapid anul trecut, de la Ballkani, pentru 600.000 de euro.

Ajuns la 24 de ani, fotbalistul este cotat cu 3.5 milioane de euro pe Transfermarkt. De la începutul carierei, Rrahmani a mai jucat la echipele KF Minatori, KF Bashkimi, FC Malisheva, și FC Ballkani, toate din Kosovo. Rapid a fost prima experiență internațională pentru acesta.

După 7 etape, Sparta Praga e pe primul loc în Cehia, cu 19 puncte. Plzen, echipa de pe locul doi, e la 6 puncte în spatele praghezilor.

Campioana Cehiei are o vară de vis, s-a calificat în faza principală din Champions League. Pe parcursul preliminariilor a trecut și de FCSB, cu 4-3 la general. După 1-1 în Cehia, Sparta a câștigat la București cu 3-2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.