Liga 1

Iuliu Mureșan a numit cele două formații din Liga 1 care l-au dat pe spate: „Nu este o întâmplare”

Iuliu Mureșan

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 01 septembrie 2024

Iuliu Mureșan (70 de ani), fostul președinte de la CFR Cluj și Dinamo, a vorbit în termeni laudativi despre două echipe din Superliga. Este vorba despre U Cluj, rivala din perioada în care activa la CFR, și Dinamo, acolo unde a fost președinte în tristul sezon de amintire pentru „câini”, 2021-2022, atunci când au retrogradat pentru prima dată în istorie.

De altfel, experiența de la Dinamo a fost ultima pentru Iuliu Mureșan în fotbalul românesc. La mai bine de 2 de ani de la acel moment, Iuliu Mureșan s-a declarat impresionat de parcursul trupei lui Zeljko Kopic (46 de ani) din acest sezon. Dinamoviștii sunt pe locul 4, cu 12 puncte acumulate după primele 7 etape.

Iuliu Mureșan, impresionat de Dinamo și U Cluj: „Vreau să fac o remarcă specială”

Fostul conducător a fost surprins plăcut de parcursul Universității Cluj din acest sezon. Trupa lui Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) este lider în acest moment, cu 15 puncte, la egalitate cu Craiova și Oțelul Galați.

„Mă bucur pentru Dinamo. Le-a ieșit. Cei care sunt acum investitori în club au o politică bună. Au format un grup bun de management și se văd rezultatele. Au un joc elaborat, plăcut ochiului, dar și eficient. Totodată, vreau să fac o remarcă specială și pentru Universitatea Cluj.

Nu este o întâmplare că sunt pe primul loc. Au valoare și un lot care îmbină experiența cu tinerețea. Dan Nistor este poate cel mai bun mijlocaș din România pe postul lui. Nu uităm de Neluțu Sabău, care știe fotbal, are ochi. Știe să facă o familie”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Sport pe Surse.

Iuliu Mureșan a fost președinte la CFR Cluj timp de 17 ani, între 2001 și 2018. Între 2019 și 2020 a fost președintele celor de la Hermannstadt și între 2021 și 2022 al lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.