Liga 1

Pus în încurcătură de Becali » Ce a spus Elias Charalambous despre Vlad Chiricheș, jucătorul de care patronul vrea să scape cu orice preț

Elias Charalambous // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 01 septembrie 2024

Elias Charalambous a vorbit despre situația lui Vlad Chiricheș la FCSB înainte de duelul cu UTA Arad din Superliga.

Fundașul român are o situație controversată în cadrul echipei roș-albastre. Evoluțiile sale nu au fost mulțumitoare, iar patronul Gigi Becali i-a propus retragerea.

Elias Charalambous: „Îmi place să beau cafeaua cu el”

Elias Charalambous spune că fundașul român este pregătit de joc. Antrenorul cipriot a subliniat importanța pe care o are Vlad Chiricheș în lot roș-albaștrilor. Charalambous consideră că experiența și atmosfera pe care o creează în vestiar sunt benefice FCSB-ului.

Vlad Chiricheș a avut o evoluție fără fisuri în Supercupa României / foto: Ionuț Iordache (GSP)

„Chiricheș este un nume mare în România, a făcut multe. Și pentru noi este un jucător foarte important, ne ajută mult experiența lui. El se antrenează și este pregătit pentru meciul de mâine.

Îmi place foarte mult de el, îmi place să beau cafeaua cu el, mă bucur de fiecare moment în care vorbesc cu el. Sunt fericit să îl am alături de mine”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad.

Gigi Becali îi cere lui Chiricheș să se retragă

Patronul FCSB-ului a declarat că i-a propus lui Chiricheș să se retragă, dar îi va da banii și opțiunea să rămână în cadrul clubului.

„O să îi propunem să îi dau banii la zi și să închidem contractul. Dacă vrea să rămână, am respect pentru el, să rămână la club, e prea om de caracter, să fie acolo cu noi, în staff”.

Patronul FCSB-ului l-a făcut praf pe Chiricheș după eșecul cu Hermannstadt, scor 2-0, din etapa trecută: „Eu le-am spus că atunci când îl văd pe Chiricheş, am emoţii cu el. I-am zis lui MM să jucăm cu Kiki sau cu Lixandru fundaş, că mi-e frică cu Chiricheş. Primul gol e al lui. Al doilea gol e al lui (n.r. cu Hermannstadt), laşi mingea la adversar? Te doare capul!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.