Campionate

Viitoarea adversară a celor de la FCSB, umilită în derby-ul local » Nu a avut nicio șansă împotriva marii rivale

+12 Foto
Rangers, viitoarea adversară a celor de la FCSB din Europa League, a fost umilită de marea rivală Celtic, scor 3-0, în runda cu numărul 34 din prima ligă din Scoția.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 01 septembrie 2024

Rangers, viitoarea adversară a celor de la FCSB în Europa League, a fost umilită de marea rivală Celtic, scor 3-0, în runda cu numărul 34 din prima ligă din Scoția.

FCSB o va înfrunta pe Rangers în Europa League. Campioana României se va deplasa pe Ibrox pe data de 24 octombrie, iar partida se va juca de la ora 22:00.

„Old Firm” se anunța extrem de spectaculos, la fel ca oricare derby dintre cele mai galonate echipe din Scoția.

Ianis Hagi, trecut pe linia moartă de antrenorul Philippe Clement, nu a făcut parte din lot.

Rangers, umilită de Celtic în prima ligă din Scoția

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru Rangers. În minutul 17, japonezul Maeda l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut din marginea careului.

Chiar înaintea pauzei, Furuhashi a marcat pentru 2-0, după o combinație frumoasă cu Taylor.

Callum McGregor a fost cel care a închis meciul. În minutul 75, a tras puternic de la aproximativ 25 de metri, fără să îi dea vreo șansă portarului Butland.

Gigi Becali vrea să discute cu Gică Hagi pentru Ianis

După calificarea în Europa League, Gigi Becali a declarat că va lua legătura cu Gică Hagi pentru a-l aduce pe Ianis la FCSB. Pentru ca oferta să fie cât mai convingătoare, patronul campioanei este gata să îl bage titular pe Ianis în toate cele 8 meciuri din Europa League.

„O să vorbesc cu Gică, dacă vrea, facem o înțelegere. Uite, mă oblig să joace Ianis titular în toate cele 8 meciuri europene. Și Gică să hotărască schimbarea lui, să decidă el când iese de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.