Liga 1

Mesaj de despărțire pentru craioveni, după ce a fost prezentat la noua echipă

Alexandru Crețu/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 01 septembrie 2024

Mijlocașul Alexandru Crețu (32 de ani) a transmis un mesaj pe rețelele sociale la despărțirea de Universitatea Craiova.

Alexandru Crețu s-a despărțit de Universitatea Craiova și în urmă cu trei zile a fost prezentat oficial la Al-Wehda, echipă din Arabia Saudită.

Fotbalistul a ajuns la echipa din Bănie în august 2021, de la FCSB.

Crețu a jucat deja un meci pentru echipa din Arabia Saudită și a reușit să ofere o pasă decisivă. Românul a fost introdus în minutul 57.

Alexandru Crețu, la despărțirea de Universitatea Craiova

Mijlocașul defensiv a postat abia acum mesajul de despărțire de Universitatea Craiova. Fotbalistul a scris totuși la final că nu spune „Adio!” echipei, ci spune „La revedere!”.

„A venit momentul să îmi iau rămas-bun. Sunt recunoscător pentru tot ce am realizat și trăit în cei 3 ani de Universitatea Craiova. Ani în care am fost trup și suflet pentru culori, pentru suporteri, pentru tot ce înseamnă spiritul oltenesc. Vă mulțumesc pentru toată susținere. Veți rămâne mereu în sufletul meu. 

Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical, conducerii și tuturor angajaților clubului care m-au tratat întotdeauna cu respect! Pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi. 

Acesta nu e mesaj de «Adio!», ci de «La revedere!».  Cu deosebită considerație, Alex Crețu”, a scris Alexandru Crețu pe rețelele sociale.

Ajuns la 32 de ani, fotbalistul este cotat cu 800.000 de euro pe Transfermarkt. Alexandru Crețu a jucat până acum la echipele CSMS Iași, FC Hunedoara, NK Olimpija, NK Maribor, FCSB și Universitatea Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.