Campionate

Cum a caracterizat Postecoglou prestația lui Radu Drăgușin cu Newcastle: „Am vrut să-l expunem”

Radu Drăgușin / Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 01 septembrie 2024

Ange Postecoglou, antrenorul de la Tottenham, a vorbit despre prestația lui Radu Drăgușin (22 de ani) în meciul cu Newcastle, scor 2-1.

Radu Drăgușin a fost titular în meciul din deplasare împotriva celor de la Newcastle, din etapa cu numărul trei din Premier League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru gazde.

A fost primul meci din acest sezon din Premier League în care a fost folosit Radu Drăgușin. Fotbalistul român a fost păstrat în teren până la finalul partidei.

Ce a spus Ange Postecoglou despre prestația lui Drăgușin

Antrenorul lui Tottenham a declarat că românul a jucat bine și a fost concentrat. Ange Postecoglou a afirmat că Drăgușin va avea un rol important în acest sezon.

„Cred că Radu a jucat bine. A fost o ocazie excelentă să-l expunem. Adică, are doar 22 de ani. Este încă tânăr, mai ales pentru un fundaș, și am crezut că expunerea lui la această atmosferă și la amenințarea specifică pe care Newcastle o reprezenta cu Isak în față l-a obligat să fie foarte concentrat și cred că a fost.

Cred că va juca un rol important în sezonul nostru. Faptul că a trecut prin această experiență îl va pregăti bine pentru viitor”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit Football London.

În sezonul precedent, Radu Dragusin a fost folosit în 9 meciuri, din ianuarie de când a fost transferat de la Genoa.

Fotbalistul de 22 de ani este cotat cu 25 de milioane de euro pe Transfermarkt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.