Campionate

Liverpool a spulberat-o pe Man United, dar Salah a agitat apele la club cu declarația de la final

Mohamed Salah / Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 01 septembrie 2024

Mohamed Salah, extrema dreapta de la Liverpool, a lăsat de înțeles că nu se simte suficient de apreciat echipa din Premier League. Egipteanul a marcat în victoria cu Manchester United, scor 3-0, apoi a spus că e ultimul lui an la „cormorani”: „Clubul nu m-a contactat să-mi propună prelungirea”.

Salah a părut supărat pe conducerea lui Liverpool, care nu i-ar fi spus nimic despre o nouă înțelegere.

Mohamed Salah a declarat că e în ultimul an de contract cu Liverpool

Salah a dat două pase decisive și un gol în meciul cu Manchester United, scor 3-0. Liverpool a câștigat derby-ul de pe Old Trafford, din etapa a treia din Premier League. 

Salah a marcat în toate cele 3 meciuri jucate de Liverpool în acest campionat. În total, are 3 reușite și 3 assist-uri.

Liverpool are maximum de puncte după 3 etape. A câștigat cu Ipswich, scor 2-0, cu Brentford, scor 2-0, și cu Manchester United, scor 3-0.

Declarația lui Mohamed Salah

„Nu mă gândesc la nimic și pur și simplu mă bucur de moment. Nu vreau să mă gândesc la anul viitor. Nu vreau să mă gândesc la viitor, ci doar «OK, hai să ne bucurăm de ultimul an din contract și vom vedea ce urmează.»

Cel mai important lucru este să iei fiecare zi pe rând și să fii recunoscător că ești aici. Nu depinde de mine, dar nimeni de la club nu a discutat cu mine”, a declarat fotbalistul, pentru Sky Sports.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.