Liga 1

Un jucător de la UTA și-a distrus colegii: „O echipă care se respectă nu trebuia să rateze ocaziile acelea”

+24 Foto
Roberrt Popa apărat un penalty în FCSB - UTA // foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 01 septembrie 2024

FCSB - UTA 2-0. Robert Popa, portarul echipei arădene, și-a criticat dur coechipierii pentru că au ratat ocazii în prima repriză.

Obișnuit de la FCU Craiova să își critice coechipierii, Popa și-a păstrat obiceiul și la UTA. Adus în vară din Bănie, el a devenit titular la echipa lui Rednic. Popa a apărat un penalty executat de Băluță în meciul cu FCSB, iar la finalul partidei de la București a avut un discurs dur.

Robert Popa: „O echipă care se respectă nu trebuia să rateze ocaziile acelea”

„Ca să zic așa, noi cu ocaziile și ei cu golurile. O echipă care se respectă nu trebuia să rateze ocaziile acelea pe care le-am creat. Ei au marcat printr-o fază norocoasă, mingea lui Tavi a fost deviată și a fost joker joc pentru Dawa sau Ngezana, nici nu știu cine a dat. La penalty am avut și noroc, terenul a fost prost și Băluță a avut o execuție proastă.

Noi ajungem în față, dar ne lipsește ultima pasă, puțină concentrare. O victorie ne-ar băga la loc în joc. Muncești pentru anumite oportunități, ajungi acolo și nu o bagi în poartă. Am primit goluri din faze fixe”, a declarat Robert Popa, la Digi Sport.

Cîmpanu: „Scorul acesta nu e corect”

Și Cîmpanu, extrema dreapta a arădenilor, crede că UTA a ratat prea ușor ocaziile pe care le-a avut cu FCSB.

„Un meci greu, ne-am descurcat foarte bine, am avut 2-3 ocazii de a marca. Am luat gol din fază fixă, nu e corect scorul acesta. Sper ca pe viitor să marcăm. Ținem capul în pământ și o luăm de la capăt. Probabil e și lipsă de concentrare, nu am reușit să marcăm. Sper să se întoarcă lucrurile bune către noi pe viitor”, a declarat Alexandru Cîmpanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.