Liga 1

„How many «occasions»?!” » Rednic, înregistrat din spatele ușilor închise când țipă în vestiar, după 0-2 cu FCSB: „Go home!”

+24 Foto
Mircea Rednic, criză de nervi în vestiar după FCSB - UTA 2-0

Articol de Carmen Dumitru  —  duminică, 01 septembrie 2024

Mircea Rednic, 62 de ani, antrenorul celor de la UTA, a răbufnit în vestiar după 0-2 cu FCSB, răstindu-se la jucătorii lui, într-o engleză aproximativă, pentru atitudinea lor și lipsa de eficiență în fața porții.

Învinsă pe stadionul „Arcul de Triumf”, UTA rămâne cu o singură victorie în cele 8 meciuri de campionat disputate în acest sezon.

FCSB i-a învins pe arădeni cu 2-0, golurile fiind semnate de Siyabonga Ngezana (minutul 16) și Alexandru Băluță ('87).

AUDIO. Mircea Rednic, criză de nervi în vestiar după FCSB - UTA: „How many «occasions»?!”

Lui Mircea Rednic nu i-a picat deloc bine această înfrângere. După meci, în vestiar, a început să țipe la elevii săi. Din încăperea în care „Puriul” îi admonesta pe elevii lui se auzeau urlete în limba engleză.

„How many «occasions»?!”, „Go home!”, „2-3 misses, guys” și „No passion” s-a auzit din gura lui Rednic, printre altele. Practic, „Puriul” era extrem de iritat de ratările elevilor lui. Meciul a început cu o șansă mare a arădenilor, chiar în secunda 65. Trebuie menționat că termenii în limba engleză pentru ocazii de gol sunt „chances” sau „attempts”.

Mircea Rednic: „S-au jucat cu ocaziile! Cui nu îi convine să meargă acasă!”

La flash-interviu, Mircea Rednic a plusat pe această idee:

+24 Foto
FCSB - UTA, imagini surprinse în timpul meciului de Raed Krishan / GSP

„Sunt dezamăgit, am fi meritat mai mult, ținând cont de ocaziile avute înainte ca ei să înscrie primul gol. Asta s-a întâmplat și la Botoșani, și la meciul de acasă. Kadiri e de numai 3 săptămâni aici, cu el încă mai am răbdare, dar la ce ocazii ai trebuie să înscrii.

E păcat, a fost un efort bun, am avut momente bune de joc. Am avut ritm, au fost momente în care i-am pus în dificultate. Dar se vede experiența lor, se vede calitatea jucătorilor, cei care au intrat au adus un plus de prospețime și putere la mijlocul terenului.

Ca joc nu am ce să le reproșez. Poate trebuie să mai aducem un atacant care să o bage în poartă. Aducem mingea în careu, meci de meci avem situații de a marca”.

Întrebat despre țipetele din vestiar, „Puriul” a emis un avertisment public pentru jucătorii lui:

„Te joci cu ocaziile... nu e păcat de munca din teren? Mai multă concentrare! Te relaxezi când ai situațiile astea?

Problema e, și asta îmi reproșez, că le-am dat două zile libere. Unii cred că erau deja cu gândul la vacanță. Cei cărora nu le convine să meargă acasă!”.

Urmează două meciuri acasă. Cu suporterii în spate, mai mult ca sigur echipa va arăta bine.

E rușinos ce se întâmplă în București. Pe un stadion nu se poate juca, Ghencea e cum e, Dinamo e în paragină, ai terenul ăsta pe care jucătorii abia se puteau ține pe picioare.

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Nu prea am apucat să vorbim [cu Mircea Rednic], vă dați seama că toată lumea este supărată. Ne-a spus lucruri normale, să dăm gol, să fim mai concentrați în fața porții. Cam asta.

- George Cîmpanu, mijlocaș UTA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.