Liga 1

Ilie Dumitrescu e convins, după ce a văzut FCSB - UTA: „E o investiție bună”

Ilie Dumitrescu, foto: Cristi Preda

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Ilie Dumitrescu, fostul internațional, a comentat situația lui Marius Ștefănescu. Extrema dreapta de la FCSB a ieșit din nou la pauză, de data aceasta în meciul cu UTA, scor 2-0.

Ștefănescu a fost transferat de la Sepsi cu 1,3 milioane de euro, dar a ajuns „clientul” lui Becali în ultima lună. Patronul de la FCSB l-a criticat constant și l-a schimbat la pauză în 5 partide.

De când a fost transferat de la Sepsi, Ștefănescu a jucat 14 meciuri pentru FCSB, a dat două goluri și a oferit un assist. Ilie Dumitrescu e de părere că Marius se va adapta în cele din urmă și va deveni un om important la echipa roș-albastră, însă are nevoie de timp.

Ilie Dumitrescu: „Ștefănescu e o investiție bună”

„Cred că are nevoie de mai mult timp. E clar că presiunea e diferită, nici nu se compară ceea ce trăiește în momentul de față la FCSB și cum era tratat la Sepsi. E o investiție, din punctul meu de vedere. S-a plătit o sumă importantă, trebuie să-i dai mai multă încredere.

Ideea e că aici, la un club ca FCSB, e și competiție pe post. Nu ești doar tu. Există această concurență, dar la un moment își va intra și el în rol. E o investiție bună, va ajuta echipa”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ștefănescu are concurență pe post la FCSB, în banca dreaptă mai pot juca William Baeten, David Miculescu, dar și Alexandru Băluță și Luis Phelipe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.