Liga 1

Basarab Panduru a dat verdictul în cazul fotbalistului pe care Becali l-a pus pe lista neagră: „Trebuie să treacă de primele 45 de minute ca să facă ceva vreodată”

Foto/ Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  luni, 02 septembrie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional român, nu crede că Marius Ștefănescu (26 de ani) va putea ajunge să facă ceea ce a făcut Florinel Coman (26 de ani) la FCSB.

Marius Ștefănescu a fost transferat în această vară de la Sepsi la FCSB. Totuși fotbalistul nu l-a convins pe Becali, iar acesta îl tot schimbă la pauză în majoritatea meciurilor.

Fostul fotbalist de la Sepsi a fost păstrat până la final doar în două partide.

Basarab Panduru, despre Marius Ștefănescu: „Nu o să producă vreodată ce a produs Coman”

Panduru a declarat că Ștefănescu nu o să fie vreodată de nivelul la care era Florinel Coman. Totodată, fostul internațional român a avut și o înțepătură pentru Gigi Becali și a afirmat că fotbalistul trebuie păstrat mai mult de 45 de minute în teren ca să poată face ceva.

”Să te gândeşti în partea stângă sunt toţi buni... Radunovic... În partea opusă, toţi au avut probleme. Miculescu... cine a mai fost acolo. E greu ca jucătorii actuali să ajungă ca Florinel Coman. 

Adică... eu joc de la mijloc în sus şi fac ce vreau, niciunul dintre ei nu o ajungă. Nu cred că este cineva în poziţia lui Coman, să alerge toată lumea pentru el. Ştefănescu nu e. 

Ştefănescu trebuie să treacă de primele 45 de minute ca să facă ceva vreodată. Nu treci de prima repriză. Nu poţi să faci vreodată ceva. Nu este de valoarea lui Coman. Şi dacă îl laşi... nu o să producă vreodată ce a produs Coman, zic eu”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport. 

Ștefănescu a reușit să marcheze și două goluri în tricoul FCSB-ului, în cele 14 meciuri jucate până acum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.