Stranieri

Radu Drăgușin, de netrecut » Două detalii remarcate în timpul meciului Newcastle - Tottenham

Radu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) a fost integralist pentru Tottenham în meciul cu Newcastle, scor 1-2, în etapa a treia din Premier League.

Internaționalul român a jucat primul lui meci din acest sezon și a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Spurs. A primit nota 7 de la Football London și Daily Mail, cea mai mare dintre toți oamenii din apărarea lui Tottenham.

El a fost de netrecut la un capitol, și anume la duelurile la nivelul gazonului. Le-a câștigat pe toate cele 3 pe care le-a avut, iar în minutul 47 a reușit o intervenție la limită, asupra lui Isak, scăpat singur cu portarul.

În plus, Radu Drăgușin nu a fost driblat niciodată în partida cu Newcastle.

Cifrele lui Radu Drăgușin în meciul cu Newcastle

Radu Drăgușin a fost integralist și a jucat alături de Cristian Romero, în absența lui Mickey Van de Ven. El a reușit două respingeri pe St Jame's Park, a blocat un șut, a avut un tackle și a reușit o intercepție.

A câștigat 3 dueluri din 3 la sol și 4 dueluri aeriene din 6. Drăgușin a atins mingea de 62 de ori și a avut o acuratețe a paselor de 85%, reușind 40 din cele 47 încercate, potrivit Sofa Score.

Cred că Radu a jucat bine. A fost o ocazie excelentă să-l expunem. Adică, are doar 22 de ani. Este încă tânăr, mai ales pentru un fundaș, și am crezut că expunerea lui la această atmosferă și la amenințarea specifică pe care Newcastle o reprezenta cu Isak în față l-a obligat să fie foarte concentrat și cred că a fost.

Cred că va juca un rol important în sezonul nostru. Faptul că a trecut prin această experiență îl va pregăti bine pentru viitor.

- Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, despre Radu Drăgușin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.