Liga 1

Gigi Becali, anunț-surpriză după FCSB - UTA: „El e «pictor», cu el începem echipa de acum”

William Baeten, nr 24, l-a impresionat pe Becali Foto: Raed Krishan

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că William Baeten va fi titular indiscutabil la echipa lui de acum înainte. Belgianul l-a impresionat pe latifundiar după meciul câștigat cu UTA, scor 2-0.

Baeten va fi titular în extrema dreapta, în timp ce Miculescu va juca în stânga, potrivit declarațiilor lui Gigi Becali.

Gigi Becali: „Baeten e «pictor»”

„Meciul de aseară mi-a adus ceva extraordinar. Am văzut un «pictor», pe Baeten. L-am văzut pe Panțîru. Am câștigat doi jucători de bază. Ca să știe toată lumea, Baeten e numărul 1, cu el începem echipa. Cu David Miculescu în stânga și el în dreapta, ne distram cu Sparta Praga.

Postul de titular e al lui Baeten. Ștefănescu nu are unde să mai joace. O să mai joace, dar când își revine. Dar nu cred că îi ia locul lui Baeten, care e «pictor». Ștefănescu și Tavi trebuie să dea goluri sau pase de gol. Baeten a creat, a scos penalty, i-a dat-o lui Pantea să o bage în poartă”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Patronul de la FCSB a vorbit și despre Daniel Popa, atacantul echipei care l-a impresionat prin atitudinea lui:

„Popa de ce joacă bine? De frică. De asta joacă bine. Omul știe de frică și are bun-simț, de asta nu l-am mai schimbat. Nu e Maradona, dar se războieșten. A mai slăbit vreo 2 kg, că era cam gras. Îl vezi pe tot terenul, aleargă mult, face orice. El e puternic.”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.