Stranieri

Florinel Coman a spus totul ! De ce a plecat de la FCSB: „Era clar că trebuie”

Florinel Coman/ foto X @Al-Gharafa

Articol de Laura Șoica  —  luni, 02 septembrie 2024

Florinel Coman (26 de ani) a dezvăluit cum se simte la Al-Gharafa, după despărțirea de FCSB.

Florinel Coman juca la FCSB din 2017, iar în această vară fost transferat la Al-Gharafa în schimbul a 5.25 de milioane de euro.

Florinel Coman, despre transferul la Al-Gharafa

Fotbalistul a dezvăluit că se simte bine la noua echipă. Coman a declarat că simțea că era momentul pentru o schimbare după ce a câștigat campionatul cu FCSB.

„Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă. Sunt bine aici, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani.

Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r. FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a declarat Florinel Coman pentru AntenaSport.

Ajuns la 26 de ani, Florinel Coman este cotat cu 7 milioane de euro pe Transfermarkt. De la început carierei, fotbalistul a mai jucat doar la Farul și FCSB.

Al-Gharafa este prima experiență internațională pentru Florinel Coman. La noua echipă a jucat deja 4 meciuri, în care a reușit să marcheze două goluri.

Golgheterul din Superligă în sezonul precedent a fost titular și a fost păstrat până la final pe teren în toate meciurile jucate până acum la echipa din Qatar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.