Liga 1

Becali a anunțat un nou transfer la FCSB: „L-am luat azi, îi dau salariu 15.000 de euro”

Gigi Becali, la Palat. Foto: Dumitru Angelescu

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că l-a transferat pe Mihai Popescu, fundașul central de la Farul.

Becali a anunțat și cifrele transferului. I-a dat lui Gică Hagi 250.000 de euro pentru fundașul de 31 de ani. Deși e stoper la bază, el a fost folosit apărător dreapta la Farul.

Gigi Becali: „L-am luat pe Mihai Popescu”

„L-am luat pe Popescu astăzi. Un an plus un an are contractul. Am dat 250.000 de euro. El are salariu de 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Mie îmi plăcea de când era la Dinamo”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Mihai Popescu a fost titular în toate meciurile Farului din acest sezon de Superliga. El a fost un om important și în sezonul 2022-2023, când echipa lui Gică Hagi a luat titlul în Liga 1.

Jucătorul de 1,88 metri a revenit în Superliga în 2022, după o aventură la Hearts, în Scoția. Popescu a jucat și la Dinamo în trecut. Pe lângă roș-albi, el a mai evoluat la Hamilton Academy, St. Mirren, Hearts, Voluntari, Dunărea Călărași și ACS Berceni.

Mihai Popescu/ foto Imago Images

Mihai Popescu e cotat la 900.000 de euro pe Transfermarkt, iar cea mai mare valoare a tins-o în iunie 2023, un milion de euro, după ce Farul a câștigat titlul.

Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș

După transferul lui Mihai Popescu, Vlad Chiricheș va ieșit din schemă. De acum, FCSB se va baza pe Dawa, Ngezana și Mihai Popescu.

„Chiricheș nu a vrut să semneze rezilierea. El vrea să rămână, dar o să rămână rezervă. Nu poate să mai joace. Poate să mai apară doar prin Europa, pentru că are experiență”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.